Femeia venita dintr-un alt Univers – Lerina García!

Femeia venita dintr-un alt Univers – Lerina García!

loading...

The woman from another dimension – Lerina García!

Femeia venita dintr-un alt Univers – Lerina García!

Pe 16 iulie 2008, o femeie cu numele de Lerina Garcia Gordo a postat un comentariu într-un forum online cerand ajutor. În vârstă de 41 de ani, femeia spaniolă a pretins că s-a trezit într-un univers paralel. O lume care nu era cu mult deosebita de cea in care s-a traia înainte de a merge la culcare. Cu toate acestea, neconcordanțe mici în diferite aspecte ale vieții ei au început să o convingă că ea era, de fapt, într-o realitate alternativă.

On July 16th, 2008 a woman by the name of Lerina Garcia Gordo posted a comment in an online forum asking for help. The 41 year-old Spanish woman claimed to have woken up in a parallel universe. A world not-unlike the one she had left before going to sleep. However small inconsistencies in various aspects of her life began to convince her that she was in fact, living in an alternate reality.(coolinterestingstuff.com)

“Bună ziua, numele meu este Luz, am 41 de ani și cred că am sărit într-un univers paralel. Mi se pare greu de spus pentru că toată lumea va crede că sunt un psihopat, și nimeni nu mă va crede. Va rog, dacă cineva a avut o experiență similară cu mine sa scrie un e-mail ” – asa suna apelul femeii pe forumul online. 

“Hello, my name is Luz, I have 41 years and I think I jumped into a parallel universe. I find it hard to tell because everyone will think I’m a psychotic, and no one will believe me. Please, if anyone has had a similar experience to write me an email”.

Uimită de stranie descoperire, aceasta si-a început rutina obişnuită de dimineaţă. Dar Garcia şi-a dat seama că a pătruns într-o altă realitate. Trecutul ei, viaţa ei, tot ce e mai drag ei, toate au dispărut. Căci, pătrunzând în rutinele ei zilnice în prima zi dintr-un alt univers, observă mici nepotriviri: lucruri care nu se aflau la locul lor, articole care lipseau sau pe care nu le-a cumpărat.

 “Într-o zi m-am trezit şi am descoperit că totul era diferit. Nu era nimic care să aibă de-a face cu vreo călătorie în timp sau ceva de genul acesta. Pur şi simplu m-am trezit în acelaşi an, aceeaşi zi şi acelaşi pat, dar lucrurile erau total diferite. Nu erau lucruri esenţiale, ci chestii de amănunt, dar pentru mine erau destul de importante pentru a-mi da seama că totul este diferit.”

Totuşi, nu toate lucrurile erau mărunte. Deşi maşina pe care ea o avea părea aceeaşi şi, deşi lucra la aceeaşi companie ca şi acum 20 de ani, şi în aceeaşi clădire, ea fu şocată să afle că ea nu mai lucrează la departamentul la care ea credea că are slujba de atâta timp. Biroul ei se afla acum într-un total alt departament, situat într-o altă parte a clădirii. Să o lăsăm pe ea să ne povestească puţin:

“În urmă cu 4 luni, m-am trezit într-o dimineaţă normală. Mă aflam în aceeaşi casă închiriată de 7 ani; totul părea exact la fel, cu excepţia câtorva lucruri, cărora nu le-am acordat prea mare importanţă. M-am suit în maşină şi m-am dus la locul de muncă, acesta fiind acelaşi în ultimii 20 de ani. Dar, când am ajuns în departamentul meu, nu mai era al meu. Pe uşă erau scrise numele persoanelor care lucrează acolo, iar al meu nu se mai afla scris. Am crezut că am greşit etajul, dar nu…era etajul meu. Apoi, am aflat că lucram într-un alt departament şi că aveam un şef o persoană ce n-o cunoşteam deloc. Toate lucrurile din geanta mea erau aceleaşi: cardurile de credit, buletinul, totul cu excepţia faptului că nu ştiu când mi-am schimbat locul de muncă.”

Speriată, în aceeaşi zi, femeia s-a dus la doctor unde a făcut o serie de teste, inclusiv teste de droguri şi alcool, iar totul i-a ieşit normal. Dar, experienţa şocantă a femeii nu s-a terminat aici. Ea aflat că nu mai avea parte nici de iubitul ei!

“M-am despărţit de partenerul meu de 7 ani de circa 6 luni. După ce ne-am despărţit, acum 4 luni am început o relaţie cu un bărbat din vecinătate. Îl cunoşteam foarte bine: îi ştiam numele, adresa, locul său de muncă, fiul său dintr-o altă relaţie şi ce studii a terminat. Ei bine, se pare că acel bărbat nu mai exista deloc. Am angajat chiar şi un detectiv pentru a-l găsi şi se pare că acel om n-a existat niciodată.”

Iar pentru ca şocul să fie şi mai mare, femeia a aflat că ea nici măcar nu s-a despărţit niciodată de “fostul ei partener” de 7 ani! Atunci când dna Larina vizită un psihiatru, acesta îi spuse că ea nu are decât halucinaţii, punând totul pe seama stresului. Dar femeia susţine că nu delirează: “Vă jur că vă spun adevărul şi că sunt o fiinţă sănătoasă la cap. Familia mea nu-şi aminteşte de lucruri ca operaţia pe care a efectuat-o sora mea la un umăr, în urmă cu câteva luni. Ea spune că n-a fost niciodată operată.” Da, asemenea lucruri, ca şi cele privind o slujbă diferită sau dispariţia iubitului, au dispărut pentru totdeauna, într-o altă viaţă din alt univers. De parcă femeia şi-a pierdut memoria în urmă cu 5-6 luni, iar în timpul acesta ea a visat că trăieşte în alt univers.

Ar fi fost mai logic ca femeia să nu-şi fi amintit anumite lucruri (mai sunt cazuri de pierderi de memorie). Dar cum se face că femeia susţine că a avut timp de 4 luni o relaţie cu un alt bărbat. Lucrul acesta nu mai e o pierdere de memorie… Ar putea ca Lerina, o femeie extrem de educată, pur şi simplu să aibă o halucinaţie? Să sufere ea de o formă de boală rară în care-şi pierde orientarea în spaţiu şi în timp? Sau poate că femeia pur şi simplu a sărit dintr-un univers paralel în altul?

In July 2008, a well-educated 41-year-old woman named Lerina Garcia woke up in her bed on what seemed to like an ordinary day. However, as she went on with her normal routine, she claims she found small details that seemed peculiar.

For example, her sheets and pajamas were different from what she remembered wearing to bed.

She resolved to brush off this curiosity and drove to her place of work, where she had been employed for 20 years. However, upon arriving at her department, she realized it wasn’t actually her department, despite being in its usual location on its usual floor.

Having decided that something weird was definitely going on, she returned home only to find the man from whom she says she had separated six months before, who acted like the separation had never taken place. Her new lover, whom she claimed she had been seeing for four months, was nowhere to be found.

Even after hiring a private detective, his whereabouts remained unknown. There was no trace of him at his alleged residence nor any trace of his family.While it seems more likely that Garcia’s perceptions are the result of some neurological malfunction, she believes she woke up in a parallel universe. Unfortunately for the alleged dimensional traveler, Garcia has not been able to return to her normal universe, leaving her stuck in a dimension where she doesn’t belong with a boyfriend she can’t get rid of.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )