“În Arctica, s-a găsit un obiect zburător ce nu a fost construit de nicio ţară de pe Pământ”!

“În Arctica, s-a găsit un obiect zburător ce nu a fost construit de nicio ţară de pe Pământ”!

loading...

Marele arhipelag Spitzberg se găseşte în regiunile arctice, în nordul Europei. Descoperit de normanzi în 1194 şi redescoperit de Barenz în 1596, Hudson realizând recunoaşterea sa, după câţiva ani. În 1925, Norvegia a luat în posesie aceste teritorii, care conţin bogate zăcăminte de carbon, fier şi ipsos. Sunt insule cu climă arctică, unde se mai vânează şi acum foci şi urşi albi, ca pe vremuri.

Acest loc neospitalier a fost scenariul unde s-a desfăşurat un ciudat episod din “lumea OZN-urilor”. În anul 1952, agenţiile de presă au difuzat ştirea că nişte piloţi militari norvegieni au declarat că au văzut ceea ce părea a fi un avion căzut pe una din insulele Spitzberg. S-a trimis o echipă de salvare pe cale aeriană şi guvernul norvegian a informat că ceea ce se găsise nu era un avion, ci un obiect denumit „farfurie zburătoare”, destul de avariat, dar nu într-atât încât să fie de nerecunoscut.

Iată ce scria pe data de 5 septembrie 1955, ziarul german Stuttgarter Tageblatt, care a publicat următoarea informaţie primită de la corespondentul său de presă din Oslo:

Oslo, Norvegia, 4 septembrie 1955 – S-a aşteptat până acum pentru ca acea comisie de anchetă instituită de Statul Major norvegian să pregătească publicarea unei informări privitoare la rezultatele obţinute după examinarea resturilor unui OZN care s-a zdrobit în apropierea arhipelagului Spitzberg, probabil la începutul lui 1952.

Continuare aici www.lovendal.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar

    Probabil este un obiect din afara.

  • Disqus ( )