Invinge in toate situatiile si are un noroc chior! Zodia care va castiga intotdeauna!

Invinge in toate situatiile si are un noroc chior! Zodia care va castiga intotdeauna!

loading...

Invinge in toate situatiile si are un noroc chior! Zodia care va castiga intotdeauna!

Pentru ghicitoarele din vremurile de demult, simbolurile zodiilor spuneau totul despre destinul oamenilor, dar mai ales despre bunăstarea și succesul de care aveau să se bucure în viață. Iată care sunt cei mai norocoși nativi din zodiacul țiganilor, zodiac renumit pentru predicțiile lui în ceea ce privește norocul și șansele fiecărei zodii.

Coroana – corespondentul Taurului (21 aprilie – 21 mai)

Coroana reprezintă puterea și bogăția, două ambiții mari pe care le are orice nativ din zodia Taurului. Acestia sunt firi practice, organizate și muncitoare, inteligente și știu să speculeze orice șansă pentru a face situatie materiala, indiferent de efort. Acesti nativi in Coroană au mult noroc în viață și reușesc să obțină o situație materială îndestulătoare, pentru care sunt adesea invidiați.

Steaua – corespondentul Leului (23 iulie – 22 august)

In zodiacul european sunt patronați de Soare, iar în zodiacul țigănesc au drept simbol Steaua, cea care aduce faimă, strălucire și multe succese. Nativii sunt destinați să realizeze lucruri mari, să conducă și să cucerească. Sunt mereu cu un pas înaintea celorlalți, indiferent de activitatea lor, si vor excela. Optimiști și fermecători, vor ieși mereu cu fruntea sus.

Potcoava – corespondentul Capricornului (22 decembrie – 20 ianuarie)

Potcoava a fost din vremuri vechi un simbol al norocului și al câștigurilor. Nativii sunt oameni muncitori, perseverenți și inteligenți, care își cunosc bine limitele, dar și calitățile. Acestia știu cum să scoată bani din piatră seacă și vor avea o viață îndestulătoare și vor obține aproape tot ceea ce își doresc. Își iubesc mult familiile și știu să le protejeze.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )