Legenda copiilor cu OCHI NEGRI, fara iris!

Legenda copiilor cu OCHI NEGRI, fara iris!

loading...

Legenda copiilor cu OCHI NEGRI, fara iris! Poveste sau adevăr?!

Despre copiii cu ochi negri este o legendă cu creaturi paranormale, care seamănă cu copii cu vârste cuprinse între 6 si 16, cu pielea palida și ochii negri, care sunt văzute facand autostopul sau sunt întâlnite la pragul ușii casei. Poveștile au aparut încă de la sfârșitul anilor 1990.

Prima povestire a aparut în 1988, cand jurnalistul Brian Betel a spus ca a avut o întâlnire cu doi copii neobișnuit cu care a încercat să vorbească iar el le-a oferit o plimbare în mașina lui. În povestea lui Brethel se spune că el a ușa masinii sa intre copiii când a observat că ochii lor erau complet negri, fără iris. După cum spune el, de îndată ce a realizat ca era ceva ciudat cu copiii, acestia s-au înfuriat iar el i-a alungat repede. În postarea sa, el explică faptul că acești copii ar fi putut cu ajutorul unor metode de control al minții să-l determine să deschidă ușa.

Apoi s-au raportat si alte experiențe similare în alte părți ale țării. Aceleasi povesti sunt similare cu cea a lui Betel, adica, în general, copiii cereau ca persoana să-i lase în mașină sau in casa lor, în mod frecvent, folosind o scuză, cum ca “trebuie să ajung acasă la mama mea”.

Cum putem explica aceste povesti? Există mai mulți oameni care din pura distractie ar scrie astfel de intamplari, facand astfel haz de cei ce cred in paranormal. Dacă e să privim în mod logic aceste povești, despre întâlnirile cu copiii, am intles ca te lasa in pace, si nu intra daca nu sunt invitati. Se pare că toți oamenii care raportează despre această întâlnire neobișnuită, nu au lăsat copilul sau copiii din cauza fricii. Asa ca noi nu știm ce se întâmplă în cazul în care este invitat un copil in casa sau masina. Mergând pe calea logică, voi știți cu toții că lentilele de contact de acest gen pot fi găsite cu ușurință, acest lucru nu este o misiune imposibilă. Dar, totuși, de ce ar face un copil ceva de genul asta? Pentru pura comedie? Nu cred asa ceva.

Ce este bizar in aceste povesti este faptul ca acesti copii cu ochiii negri dau o atmosfera infricosatoare. Cei care ii intalnesc pretind să se simt amenințați, intra în panică și devin chiar dezorientati. Unii cred că acest lucru ar putea fi un rezultat al ochilor negri, poate un fel de sugestie hipnotică folosita ca o încercare de a convinge persoana sa-i lase în interiorul casei sau vehiculului lor.

Insistenta lor de a fi invitati este înfricoșătoare. Trebuie să ne amintim că ideea unei prezențe rele care are nevoie de invitație de a intra într-o casă tine mult de credință, iar alegerea unei forme a unui copil este un mod inteligent, pentru că oamenii devin vulnerabili cand vad un copil nevoiaș venind în mijlocul nopții pe usa. Alftel reactionezi cand in fata ta apare un barbat sau o femeie care te roaga sa o iei in masina.

Ce ar putea fi acesti copii? Vampiri, hibrizi umani, suflete pierdute, demoni deghizati? Din pacate, inca nu am aflat raspunsul.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )