Publicitate

loading...

Marilyn Monroe a fost ucisă după ce a amenințat că va scurge informații clasificate despre existența extraterestrilor!

Marilyn Monroe a fost ucisă după ce a amenințat că va scurge informații clasificate despre existența extraterestrilor!
loading...

Marilyn Monroe a fost ucisă după ce a amenințat că va scurge informații clasificate despre existența extraterestrilor!

O nouă conspirație BIZARA susține că Marilyn Monroe a fost ucisă după ce a amenințat că va scurge informații clasificate despre existența extraterestrilor.
În ciuda faptului că au trecut aproape 55 de ani de când actrita de 36 de ani a fost găsită moartă in casa ei din Los Angeles, misterul încă înconjoară cauza morții ei.
În timp ce o anchetă din 1962 a spus ca Marilyn a recurs la sinucidere, există mulți care încă mai cred că steaua de la Hollywood a fost ucisă.
Un nou documentar OZN, Necunoscut, este cel mai recent care a prezentat o astfel de teorie a conspirației – sugerând că steaua a fost ucisă de guvernul american după ce a amenințat că va dezvălui informații extrem de secrete despre extratereștri.
Filmul urmează ufologul Dr. Steven Greer, în timp ce el explorează ceea ce pretinde că este o istorie bine documentată a Statelor Unite care ascunde dovezi ale vieții extraterestre.
Dr. Greer, care a înființat Centrul pentru Studiul Inteligenței Extraterestre, susține că Marilyn se ocupa atât de președintele Kennedy, cât și de procurorul său general, Robert Kennedy.
Citirea dintr-o transcriere a unui apel telefonic între o Dorothy Kilgallen, o jurnalistă care investighează OZN-uri, și prietenul ei apropiat; Dr Greer pretinde că Kilgallen vorbește despre apelurile interceptate între Marilyn și Robert Kennedy.

Potrivit transcrierii, se vorbeste despre “un mandat de moarte”, când ambii frați au renuntat in acelasi timp la relația cu actrița, iar ea a vrut să se răzbune și “a amenințat că va organiza o conferință de presă”, deoarece ea “avea secrete”.
Greer explică: “Un astfel de secret menționează vizita președintelui la o bază aeriană secretă, cu scopul de a inspecta lucrurile din spațiul cosmic.
“Subiectul [Marilyn] l-a numit în mod repetat Procurorul General, și s-a plâns de modul în care a fost ignorată de către Pres și fratele său…Subiectul a amenințat că va organiza o conferință de presă și va spune tuturor.”
El a adăugat: “Este o situație tragică pentru că era actriță, nu înțelegea statul de securitate națională și viciositatea celor care vor să păstreze aceste secrete”.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]