O “creatură” misterioasă se plimbă nestingherită pe râul Tamisa!

O “creatură” misterioasă se plimbă nestingherită pe râul Tamisa!

loading...

Pe YouTube a mai apărut un filmuleţ bizar în care e posibil să fi fost surprinsă o creatură misterioasă, în mijlocul Londrei, pe râul Tamisa. Citez din descrierea în limba spaniolă făcută pe YouTube de către canalul “Extranotix Misterio”:

Un cetățean din Londra, care se afla în telefericul de la Greenwich pe 26 martie 2016 a văzut ceva misterios şi uriaş, aflat în mișcare, sub suprafața râului Tamisa. În scurtul videoclip se poate vedea creatura misterioasă care iese din apă și apoi se întoarce înapoi la fundul mării.

Scott C. Waring, de pe site-ul de paranormal “UFO Sightings Daily” spune următoarele: “Această creatură misterioasă a fost înregistrată timp de doar câteva secunde, dar dă impresia că e mult mai mare decât putem vedea. Umbra obiectelor de sub apă este foarte lungă și-mi dă impresia de a fi mult mai mare decât vedem la suprafață. Tamisa este conectată la ocean, astfel încât acesta ar putea fi o balenă pierdută sau chiar și un submarin rusesc. Rușii sunt cunoscuți pentru că îşi furișează submarinele lor prin alte țări. Sigur că ar putea fi o creatură extraterestră, dar eu cred că e, probabil, un submarin rusesc”.

Continuare aici www.lovendal.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This
OLDER POST

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )