Omul care a dispărut în aer, în văzul soției sale!

Omul care a dispărut în aer, în văzul soției sale!

loading...

David Lang a dispărut de la ferma sa, chiar în văzul soției sale, a celor doi copii șia doi prieteni care il vizitau, iar unul dintre ei era un judecător foarte respectat. Se pare că David Lang a disparut brusc de pe fața pământului, în mijlocul câmpului său.
Era anul 1880, 23 septembrie, iar dl David Lang era la ferma sa. Soția lui îl privea din veranda casei sale în timp ce cei doi copii se jucau fericiti în curtea din față.
Un avocat numit “judecător”, însoțit de cumnatul său, veneau la fermă în trăsură, atunci când doamna Lang brusc, a început să țipe isteric.
Cei doi bărbați au văzut de ce tipa femeia si se holba cu neîncredere. David Lang a dispărut chiar în fața ochilor lor, pur și simplu în aer!

Desigur, a avut loc o căutarea completă prin zona în zilele următoare, dar nici o urmă a domnului Lang nu a fost găsit vreodată. Un cerc ciudat a fost găsit in locul unde a dispărut Lang. S-a spus că nimic nu a mai crescut pe o raza de  cincisprezece ft diametru de cerc și nici o insectă sau vreun animal nu ar merge lângă ea. Unul dintre copiii domnului Lang a spus că a rătăcit în cerc, si la un moment dat și-a auzit parintele, probabil, strigand dintr-o altă dimensiune! D-na Lang nu s-a recuperat niciodata dupa șocul de a-si vedea soțul disparand dintr-o dată. Nu a existat niciodată o înmormântare pentru David Lang.
Doamna Lang a părăsit ferma și a arendat ferma judecatorului, insa, de cand David Lang a dispărut pamantul nu a mai fost folosit niciodata.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )