S-a gasit in Rusia o masina veche de 400 de milioane de ani!

S-a gasit in Rusia o masina veche de 400 de milioane de ani!

loading...

S-a gasit in Rusia o masina veche de 400 de milioane de ani!

RUSIA. În peninsula Kamceatka, la 200 km de Tigil,  arheologii de la Universitatea din St. Petersburg au descoperit o fosilă ciudata. Autenticitatea descoperirii a fost certificată, iar arheologul Yuri Golubev sustine ca descoperirea a surprins oamenii de știință prin natura sa, și ca aceasta va schimba istoria (sau pre-istoria). Nu este prima data cand un artefact se gaseste in aceasta regiune. La prima vedere, fosila, foarte bine conservata, este incrustata in roca, avand in vedere ca peninsula găzduiește numeroși vulcani.

Supusă analizei, s-a arătat a fi realizata din piese metalice care par să formeze un mecanism, o treaptă de viteză care poate fi de un tip de ceas sau de calculator. Uluitor este faptul că toate piesele au fost datate de 400 de milioane de ani vechime.

Yury Gobulev a comentat:
“Am primit un telefon in care ni se spunea că niste excursioniști au găsit niste resturi în roca. Ne-am dus la locul indicat, și inițial nu înțelegem ceea ce vedeam. Au existat sute de cilindri, cu dinți care păreau să fie părți ale unei mașini.”
Erau în stare perfectă de conservare, ca și cum acestea au fost înghețate într-o perioadă scurtă de timp. S-au facut multe controale in zona si au inceput sa apara multi curiosi, oameni de stiinta, geologi, cu totii definind piesa ca un artefact uimitor și misterios.

Nimeni nu ar putea crede că în urmă cu 400 de milioane de ani, cand nu se stia daca pe Pământ ar fi existat viata, cum ar fi ajuns acolo o mașină?! Artefactul sugerează în mod clar existența unor ființe inteligente, capabile să o astfel de tehnologie. Cu siguranță, astfel de ființe ar fi venit de pe alte planete. Este posibil ca o navă spațială a fost deteriorata, sau a existat un accident, si a fost abandonata aici de catre extraterestri.

Sursa: coolinterestingstuff.com

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )