SENZATIONAL ! CE NU VOR PARLAMENTARII SA RECUNOASCA de teama sa nu para nebuni !

SENZATIONAL ! CE NU VOR PARLAMENTARII SA RECUNOASCA de teama sa nu para nebuni !

loading...

Casa Poporului, ASCUNDE MISTERE MULT MAI MARI DECAT POTI SUPORTA !

Actualmente numita Palatul Parlamentului, aceasta cladire gazduieste fenomene stranii demne de o ancheta Discovery.

Construcţia Palatului Parlamentului a început cu demolarea a peste 7 km² din vechiul centru al Capitalei și relocarea a peste 40.000 de oameni din această zonă. Au fost rase de pe harta Bucureştiului clădiri importante, printre care Mănăstirea Văcărești, Spitalul Brâncovenesc, Arhivele Naționale sau Stadionul Republicii.

Ridicarea Casei Poporului a „mutilat“ Capitala, dar şi zeci de destine. Edificiul poate fi considerat cu uşurinţă o piatră de mormânt gigantică pentru un cartier care, până în urmă cu 30 de ani, părea desprins din perioada interbelică.

Martorii au botezat-o Anca, multi dintre ei refuzand sa admita ca s-au ‘intalnit’ cu bizarul fenomen.

Anca, fantoma din Casa Poporului

Potrivit relatărilor, năluca este o tânără de 20 de ani, cu o rochie de vară cu desen floral, care se arată doar personalului în uniformă şi cere ajutor.

Paznicii de noapte de la Casa Poporului, în prezent numită Palatul Parlamentului, povestesc despre fantome care ar fi apărut în urmă cu zece ani şi care colindă noaptea coridoarele măreţe, fluierând, rupând sigilii şi declanşând sistemele de alarmă. Una dintre aceste fantome a fost botezată ”Anca” şi ar apărea ca o tânără într-o rochie de vară, cerând în permanenţă ajutorul paznicilor.

 

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )