SENZATIONAL ! FANTOMA din Vaslui, reclamata la politie

SENZATIONAL ! FANTOMA din Vaslui, reclamata la politie

loading...

 

Forțe nevăzute îi agreseaza pe membrii familiei, îi împinge, iar obiectele din cameră sunt aruncate spre ei – asta susține o femeie din Huși, Vaslui, că se întâmplă în casa ei de câteva zile.

Monica Ianoș din Vaslui, nu mai are liniște de marți, de când susține că ea, soțul și cei trei copii ai lor ar fi devenit victimele unor forțe nevăzute. Fantomele i-ar agresa, diverse obiecte din garsonieră sunt aruncate spre ei, iar de frică, în prima seară au dormit la vecini.

Noaptea trecută, femeia a sunat din nou la 112, iar la ei a ajuns un echipaj medical, care i-a transportat pe toți la spital, unde un psihiatru le-a evaluat starea de sănătate, urmând să stabilească dacă au sau nu discernământ.

Mulți dintre vecinii familiei ridică sceptic din sprânceană, însă sunt și unii care susțin că au auzit și ei fantomele! “E adevărat! Eu îi cred. Le aruncă cu cartofi, cu telefon, cu farfecul înspre ei și nu se vede nimeni. Doar fata pe care o are, Mădălina, aceea nu pățește nimic. Ea chiar a dormit în casă, dar înspre ea nu se îndreaptă nimic”, a povestit un vecin.

Prima dată, marți, a căzut o jucărie”, a explicat femeia, indicând un loc lângă un dulap de lemn. “Era o jucărie de plastic. M-am aplecat să o iau și deodată mi-a venit asta în cap (arată spre un alt obiect de mici dimensiuni cu care se juca băiatul cel mic, n.r.). După aia, i-a dat la băiat cu foarfecul. Ne-am speriat tare! Apoi, dacă nu mă feream, îmi cădea borcanul cu murături în cap. Am intrat apoi în cameră cu un văr, cu un vecin. Ne era foarte frică. Vecinului i-a dat cu bateria în cap. Apoi eram la ușă la vecin, era și fratele lui de față când ne-a fost stricat geamul. Nu era nimeni altcineva, ca să spui că a lovit cineva sticla. Am chemat Poliția. La 6 fără 20 ne-au stricat geamul.”, povestește femeia, care se teme să se mai întoarcă acasă. “Plecăm cu toții pe străzi! Ne e frică.”, susține ea, începând să plângă.

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )