SENZATIONAL ! SECRETUL pe care EI NU VOR ca tu sa-l stii ! RUSII sustin ca LABORATORUL REPTILIENILOR din New Mexico NU E FICTIUNE !

SENZATIONAL ! SECRETUL pe care EI NU VOR ca tu sa-l stii ! RUSII sustin ca LABORATORUL REPTILIENILOR din New Mexico NU E FICTIUNE !

loading...

Reptilieni, reptiloizi sau dragoni apar în legende încă din cele mai vechi timpuri.

Cultura chineză are în centrul atenției dragonul care este considerat o reptilă. Indienii dar și europenii au multe legende despre dragoni sau șerpi care au puteri supranaturale.

Există multe mărturii, multe făcute publice, referitor la baza Dulce din statul New Mexico, SUA, care susțin că în subteranul acestei baze există reptilieni.

Autoritățile americane sunt suspectate că întrețin în această bază, experimente pe care reptilienii le fac !

Deasupra acestei baze militare, au fost văzute foarte multe OZN-uri. Se crede că tunelurile de sub baza Dulce se întind pe o suprafață mare a SUA.

În această bază se fac experimente cu privire la telepatie, hipnoză, control sublimal. Testele genetice se fac pe șoareci, păsări și foci. Reptilienii au făcut încrucișări și pe oameni, rezultatele fiind înspăimântătoare. Creaturi cu două capete, trei picioare.

În 1982, paleontologul Dale Russel, avansează o teorie, în urma descoperirii unor cranii de dinozaur, conform cărei spațiul planetei ar fi permis dezvoltarea dinozaurilor, care au fost specia dominantă și nu cea umană așa cum am învățat cu toții. În anul 1967, apar primele teorii despre reptilienii Annunakis. Reptilienii își schimbă firma, sunt un hibrid între om și reptilă și se trag din Babilon. Mai mult, teoria susține că reptilienii sunt eterni din cauza faptului că ei se hrănesc cu sânge uman, care le dă forța și energia de a fi eterni. Ei conduc lumea și tot ceea ce ni se întâmplă este comandat de ei.

În 1978, într-o fermă de vaci care se afla la câteva mile depărtare de baza Dulce, a fost constatat că mai mult de o sută de vaci au fost mutilate și abandonate pe câmp.  Specialiștii care au venit la fața locului, pentru a ancheta cazul, au constatat că pielea animalelor strălucea. S-a constatat că ele fuseseră iradiate pentru a fi studiate. Cantitatea de magneziu și de potasiu, din corpul animalelor, era de 70 de ori mai mare decât nivelul normal. La scurt timp, la aceeași fermă au dispărut câteva zeci de bovine, împreună cu persoana care le îngrijea.

Sunt persoane care susțin că în interiorul bazei se fac experimente pe animale vii, dar și pe oameni.
Diverse persoane susțin că au fost răpite, duse în interiorul bazei, unde sub hipnoză le-au fost făcute diferite operații.

citeste mai departe aici

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )