Sunt ca un magnet! Zodiile de femei care innebunesc barbatii!

Sunt ca un magnet! Zodiile de femei care innebunesc barbatii!

loading...

Sunt ca un magnet! Zodiile de femei care innebunesc barbatii!

Fara pic de efort reusesc sa atraga toate privirile, si asta fiindca ca au un farmec aparte. Sunt ispititoare si extrem de senzuale. Cuceresc inimile barbatilor fiindca sunt ca un adevarat magnet.

Femeile Berbec au foarte multe trasaturi frumoase, sunt voluptoase, au un corp frumos si reusesc sa atraga dintr-o singura privire. Au o piele matasoasa si neteda, si reusesc sa incite orice barbat. Le place sa cucereasca si isi vor scoate toate armele atunci cand vor pune ochii pe un barbat asa cum isi doresc. Adora sa se joace cu mintea pretendentului si sa il atraga in mrejele dragostei.

Leoiacele au o frumusete aparte iar  cu farmecul special este imposibil sa treaca neobservate. Senzualitatea cu care se misca si vorbesc vor acapara pe oricine isi doresc. Sunt foarte ambitioase in a-si arata calitatile, si in a-si folosi farmecele. Reusesc sa atraga mereu atentia asupra lor. Foarte multi barbati se intimideaza in prezenta lor. In pat sunt exceptionale! ele chiar se cred buricul pamantului!

Foarte senzuale, nativele Scorpion au un gust rafinat si nu accepta orice barbat in viata lor, desi le place sa flirteze. Se indragostesc foarte usor in momentul in care sunt atrase de un barbat, dar le place foarte mult sa se joace cu focul. Sunt dezinhibate, senzuale si adora sa-si satisfaca partenerul, dar si sa fie rasfatate cu cadouri scumpe. Barbatii sunt innebuniti dupa felul lor de a fi, mai ales pentru ca aceste femei inspira multa incredere.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )