Sunt fascinant de destepte! Zodii de femei cu o inteligenta sclipitoare!

Sunt fascinant de destepte! Zodii de femei cu o inteligenta sclipitoare!

loading...

Sunt fascinant de destepte! Zodii de femei cu o inteligenta sclipitoare!

Sunt femei cu mintea agera, patrunzatoare, care te impresioneaza de la primele cuvinte rostite, fiindca natura le-a inzestrat cu o inteligenta aparte.

Fecioara
Aceasta femeie echilibrata stie cum sa isi cultive roadele intelectuale. Este o perfectionista si vede lucrurile in mod obiectiv, iar tot ceea ce face se bazeaza mult pe logica. Nimic nu ii sta in cale atunci cand ii intra ceva in cap, avand un simt al pragmatismului foarte dezvoltat. Are un farmec deosebit.

Capricorn
Aceasta este apriga si mereu atenta, depistand foarte usor orice este in neregula. Nu o poti minti pentru ca te citeste de la o posta. E meticuloasa si stie perfect care sunt punctele ei forte. Reuseste in tot ceea ce intreprinde. Oamenit trebuie sa depuna efort mare pentru a intra in competitie cu ea.

Varsator
Femeia Varsator este cea ma desteapta dintre toate semnele zodiacale. Are o curiozitate aparte care o determina sa invete mereu tot mai mult pentru a-si spori coeficientul de inteligenta. Este ambitioasa si are visuri marete pe care le duce intotdeauna la indeplinire. Nimic nu ii sta in cale. Are tot ce-i trebuie pentru a obtine ce isi doreste. Este si foarte frumoasa.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )