Uimesc la fiecare aparitie. Acestea sunt divele zodiacului, femeile super-cool!

Uimesc la fiecare aparitie. Acestea sunt divele zodiacului, femeile super-cool!

loading...

Uimesc la fiecare aparitie. Acestea sunt divele zodiacului, femeile super-cool!

Mereu gata sa defileze pe podiumurile de moda, vesnic pregatite pentru un eveniment monden. Vorbim despre divele zodiacului, acele femei frumoase care uimesc la fiecare aparitie.

Iata in ce zodii sunt nascute cele carora le place sa fie admirate si adulate:

Leu

Femeia Leu este o vedeta prin excelenta, careia ii place sa fie iubita, adulata, sa fie ridicata in slavi si pusa in rama ca intr-o icoana. E convinsa ca nimeni nu rezista farmecelor sale, cu atat mai mult cu cat chiar reuseste sa se faca remarcata si sa ajunga usor la inima oricui isi doreste ea. Toate femeile isi doresc sa fie ca ele.

Balanta
Femeia Balanta este genul de luptatoare extrem de frumoasa si de bine facuta. Cu toate acestea, ii place cocolosita si alintata. Combinatia aceasta de stari, de atitudini, o face foarte placuta in special in ochii barbatilor care trebuie sa ii faca toate mofturile. Altfel, nici nu se uita la ei.

Gemeni
O alta diva este femeia Gemeni. Foarte frumoasa si sexy este asemenea unui copil mofturos si nazuros. In acelasi timp, este genul de persoana mereu pusa la punct, la patru ace, cum se spune, se imbraca bine si e mereu parfumata in cel mai fin mod, lucruri care o transforma intr-o seducatoare fara seaman. Are si ea capriciile ei, insa este mai degraba vorba despre atitudine, pentru ca femeia Gemenia este o femeie rebela.

Sursa horoscop.ele.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )