UN OFITER AMERICAN DEZVALUIE SECRETE despre CONTACTELE CU EXTRATERESTII

UN OFITER AMERICAN DEZVALUIE SECRETE despre CONTACTELE CU EXTRATERESTII

loading...

Fostul angajat al Marinei Statelor Unite declară că a văzut dovezi despre extratereștri și OZN-uri reale în fișierele militare top-secret

”Nu am văzut niciodată un OZN sau un extraterestru, dar cu toate acestea am văzut zeci de mii de documente care confirmă că extratereștrii sunt reali și au vizitat Pământul”, a declarat fostul ofițer.

Bărbatul căsătorit, care trăiește în statul Ohio, a lucrat la baza aeriană Moffet Federal din California, Statele Unite între 1986 și 1989, timp în care a avut contacte cu Silicone Valley. Bărbatul în vârstă de 49 de ani a făcut dezvăluiri senzaționate, avertizând că alte persoane care au vorbit despre secrete legate de activitatea extraterestră au fost uciși, într-un interviu acordat publicației britanice Express. Fostul ofițer american, care a făcut parte dintr-o unitate de telecomunicații a Marinei SUA în anii ’80 și a deținut anterior mai multe funcții importante în armată și Marină, susține că are dovezi despre apariția bizarului OZN de la Suffolk din anul 1980.

Chestionat dacă fișierele aveau incluse și fotografii ale unor ființe și nave extraterestre, el a răspuns: ”Da, absolut”. Veteranul a spus că acum poate să vorbească, deoarece contractul de confidențialitate cu autoritățile americane a expirat în anul 2014.

Întrebat de ce nu a luat unele dintre aceste fotografii sau dovezi, el a spus că: ”în mod legal, nu suntem autorizați să scoatem informații clasificate. Aceasta înseamnă tradare și trădarea este o crimă. Eu nu posed nimic în afara mărturiilor și documentelor pentru care am fost autorizat”.

Guvernul nu vrea ca cineva să dezvăluie secrete, iar eu nu aș putea să compromit securitatea națională, dar oamenii merită să afle niște răspunsuri”, a mai declarat fostul ofițer american.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )