Un om de știință susține ca extraterestrii sunt reali și prietenosi!

Un om de știință susține ca extraterestrii sunt reali și prietenosi!

loading...

Un om de știință susține ca extraterestrii sunt reali și prietenosi!

Boyd Bushman este un inginer aerospațial, acum decedat, care a susținut colegii din industria aerospațială și de apărare si detinea dovezi de necontestat ale străinilor din spațiu, de peste un deceniu.
Dr. Boyd Bushman a făcut dezvaluiri extraordinare în ultimul său interviu și a arătat poze cu ceea ce el a pretins ca erau pământeni suplimentari.

El a spus ca oamenii de la baza aeriană secreta din SUA studiază OZN-uri 24 de ore pe zi.

Declaratiile omului de știință au fost făcute într-un videoclip înregistrat cu cateva zile înainte de moartea sa, și a fost postat pe YouTube.

Dl Bushman a spus: „În ceea ce privește navele extraterestre, avem cetățeni americani care lucrează la OZN-uri 24 de ore pe zi”…
El a spus că sunt două grupuri de străini,  studiate la baza militară Area 51 în deșertul Nevada, America.

Dl Bushman a susținut ca pamantenii suplimentari au în jur de 230 de ani. El a adăugat că „cel puțin 18 operează cu facilitatea noastră“.

„Ei se împart în două grupuri. E ca o fermă de vite…Un grup sunt wranglers, iar ceilalți sunt hoți de vite –  stealers de bovine…„Cei care sunt wranglers sunt mult mai prietenosi, și au o relație mai bună cu noi.“
Dl Bushman a susținut ca în timp ce ochii și nasul străinilor arata diferit de ai oamenilor, ei au cinci degete si cinci arii de degete la fiecare mână și picior.

De asemenea, el a afirmat că intr-un mod incredibil, ființele din spațiul cosmic sunt cititori de minte telepatice. „Ei sunt capabili să folosească propria lor voce prin telepatie si să vorbească cu tine.“

sursa coolinterestingstuff.com

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )