Va admite Vaticanul că are ascunsa o mașină a timpului?

Va admite Vaticanul că are ascunsa o mașină a timpului?

loading...

Va admite Vaticanul că are ascunsa o mașină a timpului?
Vaticanul deține o mașină care permite utilizatorului să acceseze “urmele” lăsate de evenimente din trecut și vizualizeaza de fapt, scene din istorie..
Mașina constă intr-un ecran care afișează sunetul și imaginea, astfel încât utilizatorul poate “vizualiza” ca intr-o fereastră trecutul.
Cu un centru istoric al puterii, Vaticanul a menținut un control strict asupra tehnologiei, care acordă acces secretelor numai statelor loiale.

Călugării europeni, Părintele Pellegrino Ernetti din ordinul 15-lea al Sfântului Benedict și părintele François Brune, au încercat sa expuna tehnologia secretă după al doilea război mondial, dar au fost ridiculizati în mass-media.

Politicianul  Alfred Webr, sustine ca Agenția Centrală de Informații (CIA), din Statele Unite, care a contribuit la fondarea Vaticanului este, de fapt, “serviciul secret iezuit”.
El pretinde ca Vaticanul a facut cunoscuta tehnologia și a dat-o la Pentagonului din SUA si CIA-ului, incepand de la sfarsitul anilor 1960.
Shockingly, guvernul britanic ar putea fi, de asemenea, implicat în aceasta tehnologie, datorita Vaticanului.
 “La tratatul secret din Verona, toate coroanele europene au plecat la Vatican.”

Webre este un absolvent de Drept de la Universitatea Yale și este un membru al Districtului Columbia Bar. El este autorul mai multor cărți despre timp, călătorie și univers, iar în prezent are un blog despre cele mai recente cercetari.

Ultima sa carte, a omniversului, explică “istoria chronovisors”, iar pe blog-ul său “prezintă povești cu experiențele oamenilor din chronovisors”.

Webre a fost interzis pe site-uri, cum ar fi Wikipedia și Facebook, totuși, el susține ca ultimele publicații au fost comandate de Universitatea Oxford.

Biroul de Presă al Vaticanului a fost contactat pentru comentarii, dar nu s-a primit inca un raspuns.

sursa coolinterestingstuff.com

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )