Publicitate

loading...

Vezi ce te face să plângi ușor, în funcție de zodie.

Vezi ce te face să plângi ușor, în funcție de zodie.
loading...

Vezi ce te face să plângi ușor, în funcție de zodie.

Berbec
Ești puternică și autoritară, dar sub această mască de femeie dură se află o prințesă delicată. Plângi la finalul fiecărui film romantic, pentru că ți se pare că aștepți de-o viață prințul și la tine nu mai ajunge.

Taur
Familia este cea mai importantă pentru tine si începi să plângi după fiecare ceartă cu cineva drag, dar, pe ascuns, pentru că nu vrei ca ceilalți să vadă ce suflet delicat ești.

Gemeni
Plângi când bei un pic mai mult. Ți se întâmplă să mai verși câte o lacrimă și când vrei să îi manipulezi pe ceilalți să facă cum vrei tu!

Rac
Tu plângi de la lucruri mărunte. Situațiile grave nu îți provoacă atâtea lacrimi, ci te transformă într-o fiară!

Leu
Sigură pe tine, dar tot mai verși câte o lacrimă când simți că ceilalți nu te înțeleg. Te doboară situațiile în care oamenii acționează pe la spatele tău, dar îți revii de fiecare dată.

Fecioară
Cum cauți mereu perfecțiunea, nu te poți abține să nu plângi când nu o găsești sau când simți că nu mai poți fi de folos. Ești copleșită deseori de situațiile stresante și chiar dacă nu izbucnești pe loc în lacrimi, mintea ta zbiară și se zbate.

Balanță
Nu îți poți stăpâni lacrimile când ești insultată, când vezi o nedreptate sau când ești mințită, însă îți revii repede și ai grijă ca lacrimile să nu fi curs în zadar.

Scorpion
Pe tine te întristează doar lucrurile serioase, dar nu vei plânge în public niciodată și nimeni nu știe când te doare.

Săgetător
Episoadele tale de plâns sunt scurte și rare. Este nevoie de foarte mult ca să fii afectată. O ceartă dureroasă cu un apropiat sunt motive să verși lacrimi.

Capricorn
Tu porți lumea pe umeri, așa că este nevoie de foarte mult ca să plângi. De cele mai multe ori, o faci pentru că ești foarte stresată sau nu găsești o soluție la o problemă care te macină.

Vărsător
Ești o altruistă și plângi întotdeauna pentru ceilalți. Simți durerea fiecărui om din viața ta, chiar dacă încerci să ascunzi asta.

Pești
Ești foarte sensibilă și plângi la cea mai mică obiecție din partea cuiva. Nu îți este teamă să îți arăți emoțiile, așa că nu faci niciun efort să te abții.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]