ZODIILE CU CARE NU POȚI SĂ GLUMEȘTI NICIODATĂ. SUNT SUPĂRĂCIOASE ȘI GREU DE CUCERIT

ZODIILE CU CARE NU POȚI SĂ GLUMEȘTI NICIODATĂ. SUNT SUPĂRĂCIOASE ȘI GREU DE CUCERIT

loading...

ZODIILE CU CARE NU POȚI SĂ GLUMEȘTI NICIODATĂ. SUNT SUPĂRĂCIOASE ȘI GREU DE CUCERIT.

Sunt zodii și zodii. Toate au calități și defecte, toate mai au lucruri pe care trebuie să le rezolve. Însă dacă vrei să ai o seară reușită, atunci să ai mare grijă să nu ieși în oraș cu una din zodiile de mai jos, pentru că ele nu știu de glumă absolut deloc. Și în loc să te distrezi, poți risca să ai o seară în care fie nimeni nu face glume, fie în care tu va trebui să explici glume. Zodiile de mai jos sunt cele care nu știu de glumă. Păzește-te de ele!

Dacă vrei să te distrezi sau să ai o companie plăcută, atunci fugi cât de repede poți de zodiile de mai jos. Nu sunt zodiile de care ai nevoie!

Capricorn

Nativii din Capricorn sunt foarte serioși, supicioși și analitici. Nu sunt genul de oameni care să facă glume sau care să se exteriorizeze prea mult. Lor le place liniștea și le plac discuțiile interesante. Glumele, mai puțin. Ei consideră că dacă râd, asta le poate știrbi cumva imaginea de regi și regine de gheață pe care și-au format-o. Nu e vorba că nu înțeleg glumele, dar preferă să se facă că nu le înțeleg, pentru că asta le dă cumva o supremație a discuției și a informației. Nu te baza pe ei să facă glume, pentru că nu o vor face. Dar dacă sunt în cercul potrivit, posibil să poți smulge ceva de la ei.

Pești

Continuarea aici —-> elli.ro

2098043-1280x1024-[DesktopNexus.com]

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )