Publicitate

loading...

Acest SIROP vă ajută să ardeţi rapid grăsimea de pe abdomen!

Acest SIROP vă ajută să ardeţi rapid grăsimea de pe abdomen!
loading...

Acest SIROP vă ajută să ardeţi rapid grăsimea de pe abdomen!

Pierderea kilogramelor în plus nu este deloc uşoară, fiind nevoie de foarte multă răbdare şi voinţă. Soluţia o oferă un sirop preparat doar din ingrediente naturale şi accesibile. Are un gust plăcut, curăţă organismul, accelerează metabolismul, reduce senzaţia de oboseală şi favorizează dezvoltarea bacteriilor „bune” la nivelul sistemului digestiv.

Se prepară în casă foarte uşor, elimină rapid grăsimile de la nivelul abdomenului şi împiedică retenţia de apă. Acest sirop acţionează foarte puternic asupra ficatului, curațindu-l şi făcându-l să funcţioneze în parametri optimi. În acest mod, digestia şi întreg procesul metabolic sunt îmbunătăţite, iar organismul reuşeşte să elimine grăsimile în timp record.
25 gr. de hrean, cu coajă
4 lămâi
3 linguri de miere
2 linguriţe de scorţişoară
o bucăţică de rădăcină de ghimbir, cu coajă (2 cm.)

Mod de preparare
Spălaţi hreanul şi ghimbirul foarte bine, tăiaţi-le în bucăţi mici şi mixați-le în blender. În lipsa unui blender, puteţi da pe hreanul şi ghimbirul pe răzătoarea cu orificii mici. Completaţi cu sucul proaspăt stors de la cele patru lămâi şi mixaţi ingredientele pentru încă 3 minute. Adăugaţi scorţişoara şi mierea de albine, amestecând până când compoziţia devine omogenă. Siropul astfel obținut se păstrează într-un borcan de sticlă, închis ermetic, într-un loc ferit de lumină. Înainte de administrare, siropul se păstrează la frigider, timp de 2 ore.
Luaţi câte 1 lingură de sirop, de 2 ori pe zi, înaintea meselor principale sau după efectuarea exerciţiilor cardio, pe o perioadă de 3 săptămâni. După o pauză de 1 săptămână, cura se poate relua, la nevoie, pentru încă 3 săptămâni.

Această cură de slăbire vă poate ajuta să pierdeţi până la 4 kilograme, efectele fiind vizibile îndeosebi în jurul taliei.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]