Publicitate

loading...

Cum să-ți activezi hormonii care ard grăsimi ca să slăbești mai repede. Planul în 3 pași al lui dr. Oz!

Cum să-ți activezi hormonii care ard grăsimi ca să slăbești mai repede. Planul în 3 pași al lui dr. Oz!
loading...

Cum să-ți activezi hormonii care ard grăsimi ca să slăbești mai repede. Planul în 3 pași al lui dr. Oz!

Dacă ai încercat toate dietele de pe lume şi ai făcut şi ceva sport şi tot nu reuşeşti să slăbeşti, de vină pot fi hormonii tăi. Un dezechilibru hormonal poate cauza probleme cu greutatea. Învaţă de la Doctor Mehmet Oz cum îţi convingi hormonii să ardă mai multă grăsime în 3 paşi.

Pasul 1: Ţine un regim detox înainte de a o lua de la capăt
Dieta ta actuală s-ar putea să-ţi irite tractul digestiv, dereglâd hormonii şi îngreunând procesul de slăbire. Resetează sistemul digestiv înainte de o nouă încercare de cură de slăbire. Curăţă intestinele şi ficatul cu o cură de detox ca la carte.

Renunţă la alimentele pline de carbohidraţi, cu zahăr sau chimicale, care cauzează dependenţă şi pofte şi care au risc crescut de reacţii inflamatorii în corp.
Apa de detox a lui Dr. Oz face minuni în cura de slăbire
Hidratează-te bine, consumă fibre şi încearcă apa de detox: un amestec de patru ceşti de apă, zeama de la jumătate de lămâie, ghimbir proaspăt ras şi un praf de boia de ardei roşu Cayenne.

Pasul 2: Alege soluţii specializate pentru parţile corpului pline de grăsime
Anumtie părţi ale corpului se îngraşă la comanda unor anumiţi hormoni. De aceea, dacă vrei să slăbeşti antrenând hormonii, este bine să ştii care din ei sunt de vină pentru kilogramele în plus.

Grăsimea de pe burtă
Dacă tinzi să te îngraşi numai în jurul mijlocului, ai şunci laterale şi grăsime pe burtă, cel mai probabil că este de vină cortizolul, hormonul stresului. Încearcă busuioc indian, spanac, citrice, nuci şi ciocolată amăruie.
Grăsimea de pe fund şi coapse
Dacă te îngraşi mai degrabă în zona şoldurilor şi ai cam pus kilograme pe fund de sărbători, s-ar putea să ai un exces de estrogen. Consumă broccoli, varză, conopidă, varză de Bruxelles şi alte crucifere, pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Grăsimea de pe piept şi braţe
Dacă eşti genul de femeie care face falduri pe lângă sutien, are aripioare la braţe şi se îngraşă în partea de sus a corpului, s-ar putea să ai o problemă cu secreţia de insulină.
Încearcă acidul linoleic conjugat (CLA), dacă nu suferi cu inima, nu ai diabet sau rezistenţă la insulină, deoarece acesta interferează cu tratamentele pentru aceste boli. Dacă vrei să îl consumi natural, îl găseşti în carne de vită şi unele brânzeturi.

Pasul 3: Consumă proteine şi grăsimi bune
Urnează principiul recomandat de Doctor Oz: La fiecare porţie de carbohidraţi, consumă de două ori mai mutle grăsimi bune şi proteine.
Cele mai bune alimente, pentru o dietă de stabilizare a hormonilor şi slăbit sunt: rodiile (conţin acid elagic, care reduce efectele estrogenului, conţin antioxidanţi şi antiinflamatori naturali), hrişcă (bună pentru cei sensibili la gluten, hrişca reglează nivelul insulinei şi al glicemiei), vin roşu sec (un Cabernet Sauvignon sau Syrah aduc un aport suficient de flavonoide şi resveratrol) şi „nuci de soia coapte”(boabe de soia înmuiate în apă şi apoi coapte până au o textură untoasă şi gust de nucă).

grasimi-640x525

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]