Publicitate

loading...

Isi alapta bebelusul ca de obicei, insa dupa cateva zile, acesta nu a mai vrut sa suga. Uite ce patise micutul!

Isi alapta bebelusul ca de obicei, insa dupa cateva zile, acesta nu a mai vrut sa suga. Uite ce patise micutul!
loading...

Isi alapta bebelusul ca de obicei, insa dupa cateva zile, acesta nu a mai vrut sa suga. Uite ce patise micutul!

Isi alapta bebelusul ca de obicei, insa dupa cateva zile, micutul nici nu a mai vrut mai puna gura pe san. Cand s-a uitat mai atent la gura lui.. Uite ce i se intamplase micutului.

Acum cativa ani, Michelle Rawlings devenise mama pentru prima data. Dupa un timp, a observat ca micutul nu mai vrea sa suga. „Am inceput sa intru in panica cand am observat ca bebelusul meu avea buzele uscate, i se cojeau si abia putea sa lacrimeze.”

Micutul, s-a dovedit, ca suferea de deshidratare si dupa nastere a pierdut 18% din greutatea de la nastere. Femeia a aflat cu stupoare ca micutul suferea de o boala care nu ii permitea bebelusului sa isi miste limba si sa manance cum trebuie.

Atat mama cat si copilul au fost dusi la spital unde s-au facut mai multe tratamente care sa impiedice dezvoltarea acestei boli. Patru zile au stat sub supravegherea medicilor pana cand micutul a putut sa isi foloseasca din nou limba. Dupa acest incident, Michelle a suferit si de depresie postnatala. Experienta i-a stirbit din legatura pe care o avea cu bebelusul ei.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]