Nu vei crede CE SIMPLU ESTE sa scapi de ROSU IN GAT !

Nu vei crede CE SIMPLU ESTE sa scapi de ROSU IN GAT !

loading...

 

IATA CAT DE SIMPLU ESTE SA SCAPI DE ROSU IN GAT !

CEL MAI BANAL ALIMENT DIN BUCATARIA TA ESTE ALIATUL TAU SECRET !

 

Dacă medicul a exclus o infecţie streptococică sau alte complicaţii şi nu e nevoie de tratament antibiotic, iar copilul nu are alte simptome alarmante în afară de roşu în gât şi durerea specifică, încearcă acest remediu natural:

Curăţă doi cartofi cruzi şi rade-i pe răzătoarea mare, apoi aşază-i în şir lung de 10-15 cm pe o faşă din tifon suficient de lungă pentru a fi legată în jurul capului copilului, şi suficient de groasă pentru a nu curge zeama de la cartoful ras. Pentru siguranţă, poţi lega deasupra o băsmăluţă. Deasupra cartofului ras poţi presăra puţină sare mare de bucătărie. Lasă cartoful ras la gâtul copilului cât mai mult posibil. Cartoful crud ras reduce inflamaţia gâtului şi uşurează simptomele.

Când copilul are roşu în gât, oferă-i multe lichide, ceaiuri călduţe (ceaiul din foi de ceapă e recomandat în astfel de cazuri), supe calde, alimente moi. Evită citricele şi ciorbele, care îl vor ustura pe gât. Mierea, după vârsta ce 1 an, calmează gâtul dureros.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )