SECRETUL LONGEVITATII – ACUM IN MANA TA ! UITE LOCUL de pe glob UNDE OAMENII TRAIESC peste 100 de ani si NU SE IMBOLNAVESC NICIODATA !

SECRETUL LONGEVITATII – ACUM IN MANA TA ! UITE LOCUL de pe glob UNDE OAMENII TRAIESC peste 100 de ani si NU SE IMBOLNAVESC NICIODATA !

loading...

Exista un secret al tineretii vesnice. Se spune ca oaza tineretii se afla in valea raului Hunza, aflat la granita dintre India si Pakistan. Oamenii din aceasta regiune aproape nu se imbolnavesc niciodata si arata mereu tineri, iar durata de viata ajunge pana la 140 de ani.

In 1963, o echipa de medici francezi a organizat o expeditie in Hunza in urma careia a stabilit ca speranta medie de viata este de 120 de ani.

In 1977, in cadrul unui congres despre cancer, potrivit mai multor oameni de stiinta, in Huzna s-a constatat absenta cancerului in orice forma.

Varsta de 100 de ani e ceva obisnuit !

Multi dintre locuitori traiesc peste 100 de ani si este considerat ceva normal. Oamenii din Hunza au fost descoperiti de europeni in anii 20 de catre un doctor scotian numit MakKarrison care a trait o perioada indelungata alaturi de ei. Acesta le-a documentat viata si a descoperit ca secretul pentru longevitatea acestora este dieta lor. Scotianul a descoperit ca mananca putina carne, si iau masa doar de doua ori pe zi. In plus, innoata in apa inghetata, iar o plimbare de 15-20 km este cat se poate de normala, scrie businessmagazin.

Regimul de viata care face diferenta

– dieta e dominata de fructe si legume

– mananca multa hrana nepreparata, cruda

– consuma foarte putina sare

– alcoolul si dulciurile sunt consumate foarte rar

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )