SOCANT! Doctorii  au scos o piatră uriașă din vezica unei femei!

SOCANT! Doctorii au scos o piatră uriașă din vezica unei femei!

loading...

SOCANT! Doctorii  au scos o piatră uriașă din vezica unei femei!

Femeia – supranumită Long – spune că piatra de calciu care i-a obstrucționat complet vezica, a forțat-o să facă curse non-stop pe parcursul zilei, la toaleta – cel puțin o dată la fiecare oră.

Doctorul Liu Feng, urologul principal al Spitalului Primar Popular Aksu din China, a declarat că Long a fost internată cu dureri de stomac și sânge în urină, dar femeia nu a stiut ca ar avea vreo piatră in vezică.

Acest lucru se datorează faptului că, în ciuda faptului ca simțea obiectul solid din interiorul ei, femeia credea că este unul dintre oasele ei și ca durerile sunt de la stomac sau vreo gripa.

Doctorii din orașul Aksu, din nordul Chinei, au scanat femeia și au rămas uimiți când a apărut pe ecran o minge uriașă de aproximativ 10 cm în diametru. Doctorul Liu a spus că piatra de vezică cântărește aproximativ 760g și pare să fie de mărimea unei mingi de plumb.
Ea obstrucționase vezica femeii și doamna a lăsat-o să crească acolo în mai mulți ani.

Long a fost luată la chirurgie pentru a elimina acumularea de calciu și ea a susținut că se simte “ușurată instantaneu”.

“Acum că a fost eliminat, mă simt mult mai bine…Întotdeauna am știut că a existat o masă grea in stomac, dar am crezut că era un os. N-am crezut niciodata ca ar fi o piatra in vezica urinara”, a adaugat doamna Long.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )