Publicitate

loading...

UNUL din DOI copii ar putea avea AUTISM! Infiorator!

UNUL din DOI copii ar putea avea AUTISM! Infiorator!
loading...

UNUL din DOI copii ar putea avea AUTISM! Infiorator!

Studiile arata ca in SUA, in 1975, unul din 5000 de copii dezvolta autismul; in 1985, rata a fost de 1 la fiecare 2.500; in 1995, a fost de 1 la fiecare 500, in 2005 a fost de 1 la fiecare 166 si astazi este de aproximativ 1 la fiecare 68 de copii. Oamenii de stiinta cauta sa descopere cauza acestei explozii de imbolnaviri. Cercetarile indica faptul ca autismul depaseste cu mult doar genetica si ca ar trebui luati in considerare multi factori: toxinele din mediu, medicamente, etc.

“Copiii de azi sunt mai bolnavi decat erau o generatie in urma. De la cazurile de cancer in copilarie, la autism, malformatii congenitale si astm bronsic, o gama larga de boli si tulburari sunt in crestere. Evaluarea noastra pe baza celor mai recente studii stiintifice lasa putin loc de indoiala; pesticidele sunt un factor cheie al acestei tendinte sumbre”, se specifica in urma cu doi ani intr-un raport al Pesticide Action Network America de Nord (PANNA). Pesticidele au fost legate de numeroase boli, de la Parkinson, Alzheimer, cancer si autism. Dr. Seneff mai sustine in cercetarea sa si ca vaccinurile care contin aluminiu pot fi incriminate.

“Modificarile produse in agricultura au adus o schimbare a profilului de boli. Am trecut de la o populatie destul de sanatoasa la cu o rata mare de cancer, malformatii congenitale si boli rar vazut inainte. Companiile de tutun au negat legatura dintre fumat si cancer, si le-a luat zeci de ani sa recunoasca adevarul. Corporatiile din biotehnologie si agrochimie procedeaza la fel ca industria tutunului; ei mint in favoarea afacerilor lor, ignorand starea de sanatate a populatiei”, sustine dr. Medardo Avila Vazquez, un medic pediatru specializat in sanatate a mediului.

Dr. Seneff a subliniat faptul ca reprezentantii gigantului Monsanto sustin frecvent ca glifosatul nu este toxic (in ciuda numeroaselor studii care arata cat de toxic este). A fost gasit chiar in laptele matern si in probe de urina de la oameni din intreaga Europa. Un studiu realizat in anul 2011 a detectat glifosat de 60-100% in aerul respirat si probele de ploaie, in SUA, iar in 2012 un alt studiu a aratat contaminarea mult raspandita de glifosat in apele subterane. Intrucat apele subterane sunt folosite ca sursa de apa potabila, aceasta contaminare prezinta un risc pentru animale, plante si oameni, deopotriva.

„Ce este ingrozitor este ca am stiut despre aceste pericole de zeci de ani insa nu s-a facut nimic. In urma cu aproape 20 de ani, oamenii de stiinta de la Consiliul National de Cercetare au cerut masuri rapide pentru a proteja masele de tineri de utilizarea pe scara larga a pesticidelor. Cu toate acestea, astazi, copiii din SUA continua sa fie expusi la pesticide care sunt cunoscute a fi daunatoare, in locuri in care traiesc, invata, se joaca” – Pesticide Action Network America de Nord (PANNA).

Sursa: ecology.md

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]