„A doua zi după înmormântare, am scos-o din mormânt, am ars-o şi o am acasă”!

„A doua zi după înmormântare, am scos-o din mormânt, am ars-o şi o am acasă”!

loading...

„A doua zi după înmormântare, am scos-o din mormânt, am ars-o şi o am acasă”! Nicu Covaci, dezvăluiri cutremurătoare despre mama lui!

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, este stabilit acum in Spania.  În anii ’70, după ce au cunscut succesul cu piesele compuse de ei, membrii formației Phoenix au început să fie interziși. Nicu Covaci a plecat din România. Acesta si-a pierdut mama într-un mod înfiorător, după ce hoții i-au intrat în casă.

„Am plătit preţuri uriaşe, dar cel mai mare preţ l-a plătit maică-mea, care a fost tăiată în bucăţi şi i s-a dat foc. Mi-a spus căpitanul Poliţiei . A doua zi după înmormântare, am scos-o din mormânt, am ars-o şi o am acasă, în Spania, într-un vas de argint. Îi spun în fiecare zi”, a mărturisit acesta pentru Adevărul Live.

La 70 de ani, ne spune ca atunci când va muri, are o dorință mare, de care familia trebuie să țină cont.

„Nu mi-e teamă de moarte. La mine acolo (n.r. în oraşul Moraira din Spania), e vârf de munte şi jos e marea, aşa că atunci când o să simt că nu mai pot, îmi iau zborul. Dacă o fi să pic, am spus ca cenuşa mea să fie aruncată în mare”, a mai spus Nicu Covaci de la Phoenix, citat de vip24.ro.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )