Publicitate

loading...

Actori celebri de azi care inainte au jucat in filme pentru adulti!

Actori celebri de azi care inainte au jucat in filme pentru adulti!
loading...

Actori celebri de azi care inainte au jucat in filme pentru adulti!

Hollywood-ul ascunde secrete întunecate din trecutul celebrilor actori. Multi au inceput jucand in filmulete cu tente nu tocmai morale.

Cameron Diaz a fost protagonista unui film pentru adulti, la doar 19 ani, film numit “She’s No Angel”. Actriţa nu avea nicio problemă în a se dezbrăca şi apărea în scene interzise minorilor.

David Duchovny a fost gazda seriei pentru adulti “The Red Shie Diaries”, cu ani în urmă. În scenele deja devenite celebre, sub pseudonimul Red Shoe, David Duchovny promitea o răsplată femeilor care trecuseră prin experienţe neplăcute. După doar un episod, a abandonat însă serialul pentru a-şi clădi o carieră la Hollywood.

Actorul  Jackie Chan avea doar 21 de ani când a jucat în filmul “All In The Family”. În momentul în care s-a aflat acest lucru, Jackie a spus că în tinereţe a făcut tot posibilul pentru a supravieţui şi că nu are de ce să îi fie ruşine.

Actorul Sylvester Stallone a fost foarte deschis cu privire la acest episod din viaţa lui şi a recunoscut că a jucat în filme pentru adulţi, pentru că înainte să ajungă la Hollywood era sărac lipit.

Sibel Kekilli, cunoscută în “Urzeala Tronurilor”, este un fost star al filmelor pentru adulti. Înainte de a fi cooptată în distribuţia celebrului serial, ea era cunoscută în industria pornografică sub numele de Dilara.

Au circulat mereu zvonuri ca Arnold Schwarzenegger ar fi jucat în filme pentru homosexuali. Însă, Arnold nu le-a confirmat niciodată. Totuşi, actorul a pozat nud pentru fotograful Robert Mapplethorpe.

sursa www.click.ro

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]