Publicitate

loading...

Acuzatii grave! Se cere excluderea Andreei Marin de la Pro Tv!

Acuzatii grave! Se cere excluderea Andreei Marin de la Pro Tv!
loading...

Acuzatii grave! Se cere excluderea Andreei Marin de la Pro Tv!

Chiar dacă este într-o forma de invidiat, vedeta trece prin momente mai dificile. I se aduc anumite acuzații, iar unele persoane chiar vor ca ea să fie exclusă din juriul emisiunii ”Uite cine dansează”, difuzată de Pro Tv.

Vedeta este în prezent în juriul emisiunii ”Uite cine dansează”, dar audiența acesteia nu se ridică la nivelul așteptărilor așa că cei de la Pro Tv nu știu dacă este cazul să se gândească la o noua ediție.

Problemele cu iubitorii de animale au început anul trecut, în vară, cand Andreea a chemat hingherii sa ia cîinii unei vecine. Atunci vedeta a spus că dacă se va întâmpla să vadă câini pe stradă, știe deja prin ce mijloace poate scăpa de ei. Iubitorii animalelor se gândesc că Andreea Marin se referea la otravă atunci când a spus lucrul acesta.

Andreea Marin a depus o plângere penală împotriva Ioanei Rosenberg, doctor în științe umaniste, si mare apărătoare a drepturile animalelor. Rosenberg a făcut public un filmuleț în care vedeta vorbea într-un mod nepotrivit, conflictual, cu vecina ei.

Acum, Ioana Rosenberg cere postului de televiziune Pro Tv să o excludă pe Andreea, aceasta incepand chiar și o petiție pentru a se asigura că se va întâmpla ceea ce își dorește, precizeaza vip24.ro.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]