Alexandru Arşinel: „Sper să nu mă aresteze acum!”

Alexandru Arşinel: „Sper să nu mă aresteze acum!”

loading...

Actor şi manager al Teatrului Constantin Tănase, Alexandru Arşinel (76 de ani) îşi doreşte să nu se răsfrângă şi asupra lui publicitatea negativă de care are parte Gabriel Oprea, cel care l-a deteminat pe maestru să intre în UNPR.

„Sper să nu mă aresteze acum şi pe mine! Nici o clipă nu am de ce să mă tem că aş fi făcut ceva în neregulă. Am intrat în UNPR pentru că domnul Oprea a fost singurul care m-a ajutat într-o problemă cu teatrul, după ce am bătut pe la mai multe uşi. Mi-a plăcut de dumnealui că este un om serios, că are o ţinută milităroasă, care mie îmi place”, a declarat Arşinel. Actorul s-a înscris în UNPR la jumătatea lunii octombrie 2015.

Gabriel Oprea a căzut în digraţia publicului la finele anului trecut, când a murit unul dintre poliţiştii din coloana oficială care îl însoţeau. Subinspectorul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit la spital, pe 20 octombrie 2015, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală, în timp ce asigura deplasarea coloanei oficiale a lui Gabriel Oprea, pe atunci ministru al Afacerilor Interne.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )