Alina Borcea S-A SUPARAT si A PLECAT in America cu copii cu tot !

Alina Borcea S-A SUPARAT si A PLECAT in America cu copii cu tot !

loading...

Alina şi Cristi Borcea s-au căsătorit în august 2011, după şapte ani de iubire, naşii lor fiind Gigi şi Luminiţa Becali.

Viaţa familiei Borcea pare o adevărată telenovelă. Din închisoare, Cristi a lăsat-o însărcinată pe amanta Valentina Pelinel, în timp ce soţia lui, Alina, creşte singură doi copii. Doamna Borcea a luat o decizie radicală: să plece pentru câteva luni în America.

 S-a tot vorbit despre divorţ, despre partaj şi despre custodie, dar, în cele din urmă, chiar în ciuda presiunilor puse de Valentina Pelinel, lucrurile s-au liniştit un pic între Alina şi Cristi. Pentru ca situaţia să se detensioneze total, nevasta lui Borcea urma să plece în această dimineaţă cu cei mici în SUA, pentru câteva luni.

”Am trăit un coşmar în ultima perioadă”, s-a confesat Alina prietenilor. Şi este lesne de crezut şi de înţeles prin ce a trecut doamna Borcea, mamă a doi copii, un băiat George, de trei ani, şi o fetiţă, Gloria, de nouă luni. Soţul aflat în închisoare a lăsat-o gravidă pe amanta Pelinel şi a încercat să-şi convingă soţia să o accepte pe amantă în viaţa lor. Alina, evident, a dorit separarea, iar de acolo au intervenit problemele.

Încă îndrăgostită de Borcea, timişoreanca de 30 de ani a găsit cu greu puterea de a merge mai departe, în ciuda tuturor presiunilor pe care cealaltă femeie din viaţa lui Borcea le-a făcut. Acum, după ce a traversat o lună cumplită, în care a tot vorbit cu bărbatul ei despre termenii divorţului, Alina a decis că mai bine face un pas în spate şi încearcă să nu mai tensioneze lucrurile şi mai rău. Concret, a hotărât să plece cu cei mici în America.

”Deşi suferă enorm, Alina ştie că tot cel bun cedează, iar ea exact asta a făcut. A vorbit cu Cristi şi au decis împreună că este cel mai bine ca ea şi copiii să stea departe de toată nebunia asta. Sufereau şi cei mici enorm, iar Alina simţea acest lucru. La Miami este linişte, Cristi va fi mai relaxat şi el şi va avea confortul psihic necesar să-şi facă ordine puţin în viaţă. Cel puţin până la vară, Alina şi copiii rămân în America”, ne-a povestit un bun prieten al soţilor Borcea. Soţia lui Borcea urma să fie însoţită şi de bonă, care s-o ajute cu cei doi copii.

George Alexandru şi Gloria Elena, cei doi copii ai soţilor Borcea sunt cetateni americani !

Alina pleacă în America însoţită de cei doi copii pe care-i are cu Cristi Borcea. George Alexandru (4 ani) şi Gloria Elena (9 luni) sunt amândoi cetăţeni americani. Apropiaţii Alinei spun că băieţelul este foarte afectat de lipsa tatălui său şi că după fiecare vizită la penitenciar suferă enorm. Borcea mai are încă patru copii din relaţii anterioare: doi băieţi şi o fată cu Mihaela Borcea, fosta soţie, şi o fată cu fosta amantă, avocata Simona Dana Voiculescu.

Căsnicia soţilor Borcea a fost „aruncată în aer” de declaraţia dată de fotomodelul Valentina Pelinel la începutul lunii ianuarie. ”Sunt însărcinată în patru luni. Aştept un băieţel”, a spus blondina, care a evitat să pronunţe şi numele tatălui copilului. Toată lumea a ştiut însă că este vorba despre Cristi Borcea, care îşi ispăşeşte în închisoare pedeapsa primită în ”Dosarul Transferurilor”.

Apropiaţii Valentinei spun că relaţia dintre ei a început însă de pe vremea când ea era căsătorită cu Cristi Boureanu, iar Borcea, cu  Mihaela. De la declanşarea scandalului, atât Pelinel, cât şi Alina Borcea l-au vizitat săptămânal la penitenciar, discuţiile despre un eventual divorţ fiind din ce în ce mai dese.  La începutul verii, Pelinel îl va face tătic pe Borcea pentru a şaptea oară.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )