Alina Vidican rupe tacerea. O noua lovitura dura pentru Valentina!

Alina Vidican rupe tacerea. O noua lovitura dura pentru Valentina!

loading...

Alina Vidican rupe tacerea. O noua lovitura dura pentru Valentina!

Alina Vidican se pregateste sa revina in tara luna aceasta. Desi s-a tot zvonit ca ea si Cristian Borcea au divortat, Alina a decis sa vorbeasca deschis despre acest subiect.

Sotia lui Borcea a explicat ca ea inca este casatorita cu omul de afaceri, iar divortul mai are pana sa se pronunte!

“Tot o minciună este şi asta. Adevărul este că eu sunt la Miami cu copiii, că sunt soţia lui Cristi Borcea, că nu a băgat nimeni actele de divorţ. Presa ne tot divorţează de doi ani, noi suntem căsătoriţi din 2011 şi mă numesc Alina Borcea. Avocata a spus că în iunie divorţăm. Nu a înaintat nimeni divorţul până în prezent. Mai aveţi puţină răbdare până luna viitoare.” a mărturisit Alina.

Alina mai susţine că apartamentul din America îi aparţine şi ei. Despre legea “revocable living trust”, cu care Borcea şi-a pus la adăpost apartamentul de lux în valoare de 3 milioane de euro, şi pe care ar fi putut să şi-l revendice de la soţie fără probleme în timpul vieţii, Alinasusţine că nu-şi face astfel de griji.“Apartamentul a fost cumpărat de Cristi şi de mine. Niciodată Cristi nu ar putea să-şi lase copiii în stradă, el îşi iubeşte copiii enorm şi pentru ei face orice.”, a mai spus Alina pentru emisiunea Cancan.ro
Cu toate acestea, Gigi Becali a dezvaluit ca Borcea şi-a programat o permisie luna aceasta, chiar când va naşte Valentina.

Continuarea aici —–> www.ele.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )