Anca Țurcașiu și-a găsit iubirea vieţii după ce a fost înşelată

Anca Țurcașiu și-a găsit iubirea vieţii după ce a fost înşelată

loading...

Anca Țurcașiu și-a găsit iubirea vieţii după ce a fost înşelată.

Se spune că o nouă iubire o vindecă pe cea veche şi chiar aşa s-a întâmplat şi în viaţa Ancăi Ţurcaşiu. Solista a împlinit pe 6 iunie 18 ani de căsnicie cu medicul Cristian Georgescu, dar puţini ştiu că ea a intrat în această relaţie după un eşec în dragoste cu Gheorghe Gheorghiu. Nimeni altul decât colegul ei de breaslă.

Anca Ţurcaşiu (46 ani) l-a cunoscut pe medicul Cristian Georgescu (48 de ani) în SUA, la scurt timp după ce a ieşit dintr-o relaţie care i-a adus multă fericire, dar care i-a provocat şi multă durere. Înainte ca viaţa să i-l scoată în cale pe medicul stomatolog Cristian Georgescu, cântăreaţa a trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar care s-a încheiat cu lacrimi. Anca Ţurcaşiu s-a iubit cu solistul Gigi Gheorghiu (62 de ani) timp de patru ani, din 1993 până în 1997. Diferenţa de vârstă dintre ei, de 16 ani, nu a împiedicat-o pe Anca să-l iubească enorm pe cel care ne-a furat inimile cu celebra piesă ”Unde dragoste nu e, nimic nu e”, lansată în anul 1993. A fost însă o iubire care i-a provocat multă suferinţă.

Totuşi, ea a vorbit despre acest subiect, făcând de-a lungul timpului dezvăluiri intime despre relaţia lor. De pildă, în urmă cu doi ani, într-un interviu acordat revistei “Tango”, cântăreaţa a declarat că Gigi este şi acum un copil mare: “Relaţia mea cu el a durat vreo patru ani. Era o diferenţă de 16 ani între noi, dar el şi acum e un copil mare. Şi atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, ţopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relaţie mai serioasă, mai academică”. Totul avea însă să se năruiască atunci când artista a aflat că marea ei dragoste a înşelat-o. Dar tocmai această poveste urma să-i scoată în cale alesul. “Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiam. Aşa că, atunci când am primit invitaţia să plec în turneu în SUA pentru o lună, nu am stat pe gânduri”, şi-a amintit Anca. Aici l-a cunoscut pe Cristi Georgescu, cu care avea să se căsătorească în 1998. De altfel, o apropiată i-a prezis dinainte că va cunoaşte un bărbat cu o haină albă, pe care îl va întâlni peste o apă.

Aşa s-a şi întâmplat: Cristi era medic stomatolog, iar întâlnirea a avut loc peste Ocean. În Sacramento, când a dat cu ochii de Cristi, Anca era nedormită şi îmbrăcată neglijent. “Îmi spălasem un trening la maşină, la o femeie, care mi-l băgase la 100 de grade şi treningul intrase la apă, eram cu gleznele pe afară, eram jalnică, cu nişte cearcăne până în barbă”, a mai povestit Anca pentru sursa citată.

La un pas de divorţ din cauza naşului Ţânţăreanu

Anca Ţurcaşiu şi soţul ei au făcut nuntă mare în 1998, iar naşi le-au fost afaceristul Cristian Ţânţăreanu şi soţia acestuia, Manuela. În urmă cu doi ani s-a zvonit însă că artista şi soţul ei se află în prag de divorţ, informaţie amplificată şi confirmată şi de naşul lor. ”Anca Ţurcaşiu şi soţul ei sunt swingeri…

Continuarea aici —> m.click.ro

turcasiu_1

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )