Anda Adam, gravida din nou? “Am un alt bebelus in burtica”

Anda Adam, gravida din nou? “Am un alt bebelus in burtica”

loading...

Anda Adam, gravida din nou? “Am un alt bebelus in burtica”.

Anda Adam a devenit mama la inceputul lunii decembrie anul trecut si este mai fericita ca niciodata. Ii place atat de mult noul sau rol, incat de abia asteapta sa il aduca pe lume si pe cel de-al doilea copil al sau.

De cand a nascut-o pe micuta Evelin, viata Andei Adam s-a schimbat radical. A devenit mult mai discreta cu viata privata, semn ca si-a luat in serios rolul de sotie si mama. Zilele trecute ea a facut insa o declaratie care a surprins multa lume.

“Noi ne mai dorim un copil, evident. (…) Evident, ne-am dori foarte tare un fratior pentru Evelin, ca puteam sa spun: “Nu, nu, mi-e suficient un copil, sa-i acordam toata atentia, bineinteles.” Nu, noi ne mai dorim si un alt copil, acum cand o sa vina, nu pot stii, ca nu am termen de livrare (…) Vine prin iubire si prin ce ne da Doamne-Doamne. (…) Acum cand am venit sa-ti cant noul single, de fapt, am un alt bebelus in burtica. Cum ar fi? Nu, dar ti-as fi spus. Nu in emisiune, ti-as fi spus tie personal, dupa ce ieseam din emisiune”, a spus ea.

Vezi aici —-> www.ele.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )