Andreea Ibacka s-a luptat cu „Brigada Rutiera” si si-a recapatat permisul suspendat!

Andreea Ibacka s-a luptat cu „Brigada Rutiera” si si-a recapatat permisul suspendat!

loading...

Andreea Ibacka s-a luptat cu „Brigada Rutiera” si si-a recapatat permisul suspendat!

Andreea Ibacka a invins in justitie Politia Bucuresti, dupa un proces care a durat aproape o jumatate de an. Actrita a fost oprita, toamna trecuta, de un echipaj de la „Brigada Rutiera” pe motiv ca a trecut pe culoarea rosie a semaforului. Sotia lui Cabral s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile si o amenda frumusica.

Sotia lui Cabral nu a fost insa de acord cu ceea ce a scris agentul in procesul verbal si l-a contestat in instanta. Ea a depus actiunea in septembrie 2016, insa procesul a inceput abia in ianuarie 2017. La prima infatisare, judecatorii de la sectorul 4 si-au declinat competenta si au trimis dosarul la Sectorul 3, pe motiv ca acolo a avut loc fapta. Pe 14 martie a avut loc prima si ultima infatisare. Atat i-a luat Andreei sa-i convinga pe magistrati sa-i anuleze procesul verbal. Decizia nu este, insa, definitiva si poate fi atacata de Politia Bucuresti in 30 de zile. Pana la aceasta ora, institutia nu a facut, insa, apel.

Interesant este ca pana acum, Andreea Ibacka nu a mai avut incidente de acest tip, ba chiar a avut o relatie foarte buna cu politistii. Cu cativa ani in urma, ea a povestit ca a fost oprita la un control de rutina, iar omul legii a incercat chiar sa-i faca un compliment, care nu i-a iesit prea bine.

„Aseara m-a oprit Politia. Control de rutina… Documentele la control, ati consumat bauturi alcoolice, etc… toate bune si frumoase. Cel putin pana in momentul in care agentul – pesemne cuprins de prea multa sinceritate – imi spune: „Cand eram mic ma uitam la telenovele cu dumneavoastra”. Fatality! Fara alte comentarii”, a povestit Andreea pe blogul ei.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )