Andreea Mantea a luat o decizie radicală. Ce spune despre căsătorie!

Andreea Mantea a luat o decizie radicală. Ce spune despre căsătorie!

loading...

Andreea Mantea a luat o decizie radicală. Ce spune despre căsătorie!

Partenera lui Mădălin Ionescu de la emisiunea Wowbiz de la Kanal D, Andreea Mantea, va primi pe mână o nouă emisiune despre nunţi. Prilej cu care am întrebat-o dacă se gândește la căsătorie și în viața privată. Răspunsul a venit tranșant și ne-a cam luat prin surprindere.

Andreea Mantea (29 de ani) şi Bursucu – Adrian Cristea se pregătesc intens pentru lansarea show-ului “Se strigă darul”, care se va difuza începand cu 26 iunie, în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

Într-un interviu pe care ni l-a acordat în exclusivitate, Andreea ne-a spus că este o mamă singură, precizând că singurul bărbat din viaţa ei în acest moment este David, fiul ei de un an şi o lună. Până acum prezentatoarea nu a trecut printr-o nuntă adevărată, însă a avut parte de mai multe la emisiunea pe care o filmează de zor pentru Kanal D.

  • Click!: Vei avea o vară plină. Cum e să lucrezi şi vara? Cum faci faţă căldurii?

Andreea Mantea: Stai că nu e chiar atat de plină. Încet, încet terminăm în şase săptămâni şi Wowbiz-ul şi mai am 3 săptămâni la nunţi. Este frumos să lucrezi şi vara. De ce nu?  Nu-mi aduc aminte să fi avut vreodată vacanţă mare, lungă. Poate când eram copil, dar şi atunci munceam. Noi, oamenii care lucrăm în televiziune, ne facem vacanţele pe repede înainte.

  • Câtă vacanţă vei avea şi unde o vei petrece cu fiul tău?

Vom avea 3 săptămâni de vacanţă pentru că atât va avea mami şi atât va avea şi el. Am planificat o săptămână de vacanţă la mare, în România, pentru că el nu a văzut marea şi trebuie să o vadă. Pentru el, că mie nu-mi place marea. Apoi va mai avea două săptămâni unde voi vrea eu.

  • Vei prezenta o nouă emisiune la Kanal D – „Se strigă darul”. Ai avut ocazia să vezi mai multe nunţi. Tu te-ai gândt ce fel de nuntă ai vrea? Pentru că nu ai avut o nuntă ca la carte până acum…

Eu nu vreau să mă mărit, să fac nuntă, să fiu mireasă. Dacă ar fi să mă mărit, aş vrea o nuntă simplă. Aş vrea să fiu doar cu el, pe malul mării și cu preotul. Dacă s-ar putea să fie aşa, ar fi ideal…

Vezi aici ——> m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )