Andreea Marin, atac la inteligența Iuliei Albu, după ce a criticat-o!

Andreea Marin, atac la inteligența Iuliei Albu, după ce a criticat-o!

loading...

Andreea Marin, atac la inteligența Iuliei Albu, după ce a criticat-o!

Războiul declaraţiilor dintre Andreea Marin (41 de ani) şi fashion-editorul Iulia Albu (34 de ani) ţine prima pagină a ziarelor. Slobodă la gură, Iulia Albu a făcut-o piţipoancă pe “Zână” după ce a comentat o fotografie postată de aceasta pe Facebook în care apărea stând în parc, pe iarbă.

Iar Andreea Marin nu s-a lăsat mai prejos și i-a întors replicile celei care a criticat-o. Totuși, în loc să „se ia” de stilul vestimentar, „Zâna” i-a atacat inteligența.

„Eu le aud de 25 de ani, să știți că m-am obișnuit. Nu le mai dau atenție. Oamenii care sunt buni, cu picioarele pe pământ, care știu să citească printre rânduri, sunt cei care mă interesează cu adevărat, oamenii inteligenți! Cei care trăiesc doar din bârfe, să fie sănătoși”, a spus Andreea Marin, pentru reporterii emisiunii Focus Magazin.

Şi cum bârfele nu o mai ating la fel de tare ca altădată, Andreea este acum preocupată de viaţa de familie. Ea şi soţul ei, Tuncay Ozturk, îşi doresc foarte tare un copil. Pentru asta, Andreea se gândeşte chiar să apeleze la tratamente de fertilizare. „Dacă aș face un astfel de tratament, e o ipoteză, deocamdată. În cazul în care aș vedea pe termen lung că nu reușesc pe cale naturală și am spus da, de ce nu, până la urmă medicina a evoluat și există această posibilitate, și dacă e nevoie de ea, nu sunt împotriva ei, nu e cazul încă, dar nu sunt împotriva ei”, a mărturisit vedeta.

Continuarea aici —> www.click.ro

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )