Andreea Marin, reactie dura la adresa lui Catalin Scanteie, supravietuitorul de la Colectiv

Andreea Marin, reactie dura la adresa lui Catalin Scanteie, supravietuitorul de la Colectiv

loading...

Dupa ce Catalin Scanteie, una dintre victimele incendiului de la Colectiv a lansat o serie de acuze la adresa Andreei Martin si a fundatiei sale “Pretuieste viata”, vedeta TV ia atitudine si ameninta cu tribunalul.

Conflictul izbucnit in urma cu mai bine de 4 luni intre Fundatia “Pretuieste viata” a Andreei Marin si compania Biletoo.ro tinde sa se transforme intr-un scandal de proportii. Intoarsa recent din strainatate, Andreea Marin a descoperit cu stupoare ca unul dintre supravietuitori de la Colectiv, Catalin Scanteie, a lansat o serie de acuzatii la adresa sa, sustinand intr-o postare pe internet ca ea nu s-ar fi asigurat si nu a facut tot ceea ce ii statea in putere ca banii stransi la concertul caritabil, in organizarea careia a fost implicata fundatia sa, sa ajunga la victimele tragediei din Colectiv.

 Contactata de WOWbiz.ro, la inceput, Andreea Marin s-a aratat uimita de acuzele lansate de Catalin Scanteie, victima care se pare ca a fost informata in permanenta cu demersurile facute de organizatori pentru recuperarea banilor.
Continuare aici ——–> www.wowbiz.ro
loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )