Andreea Tonciu, poză de mii de like-uri cu fetița nou-născută

Andreea Tonciu, poză de mii de like-uri cu fetița nou-născută

loading...

Andreea Tonciu, poză de mii de like-uri cu fetița nou-născută.

Andreea Tonciu a devenit mămică miercuri, 8 iunie, când a dat naștere unei fetițe ce va purta numele Rebecca Maria și va fi creștinată de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Deși multe dintre vedete se laudă că au sarcini ușoare și că totul se întâmplă ca prin minune, în cazul fostei asistente tv, lucrurile nu au fost chiar așa roz.

A avut emoții mari la naștere, căci micuța Rebecca a venit pe lume puțin înainte de data stabilită (12-20 iunie) și a avut cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului. Tragedia a fost evitată de către echipa pricepută de medici, iar totul s-a terminat cu bine și proaspăta mămică și-a putut ține odorul la piept. Tonciu, devenită Niculescu după căsătoria cu Daniel, un tânăr afacerist, nu a fost deloc zgârcită cu imaginile cu fetița sa.

“Cel mai frumos sentiment din lume. Te iubesc, Rebecca”, a scris bruneta în dreptul unei fotografii în care o ține pe piept pe fetița care are doar o zi, dar care i-a schimbat viața pentru totdeauna. Prietenii de pe Facebook s-au grăbit cu aprecierile, căci nu mai puțin de 5000 de like-uri au apărut aproape instantaneu pe pagina Andreei Tonciu.

andreea tonciu

Citeste mai multe aici —> m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )