Apariţie şoc! Tipul in maieu este prinţul moştenitor!

Apariţie şoc! Tipul in maieu este prinţul moştenitor!

loading...

Apariţie şoc! Tipul in maieu este prinţul moştenitor!

Apariţie şoc! “Nu-şi permite să-şi ia o cămaşă?” s-a scris in presa după ce prinţul moştenitor al Thailandei, Maha Vajiralongkorn, a aterizat la München îmbrăcat într-un maiou ciudat, cu burta la vedere, şi în blugi.

Fiul regelui Thailandei, Bhumibol (88 de ani), cel mai bogat cap încoronat din lume, cu o avere estimată de revista “Forbes” la 35 de miliarde de euro, purta un maiou scurt, care îi lăsa la vedere tatuajele de pe spate, blugi lăsaţi pe fund şi sandale. Prinţul Maha Vajiralongkorn (63 de ani) a coborât din Boeingul său 737 într-o ţinută care a lăsat pe toată lumea mască. Nimeni nu şi-ar fi imaginat că este moştenitorul tronului, deşi era însoţit de 30 de gărzi de corp, scriu jurnaliştii germani.
Prinţul a venit la cumpărături. A dat zece milioane de euro pentru a-i dărui o vilă situată pe malul Lacului Starnberg amantei sale favorite, Suthida, de 32 de ani. Printului ii place să facă shopping şi să dea petreceri. Chiar şi pentru câinele lui „Foo Foo“ a dat o petrecere de pomină. A avut până acum trei soţii de la care are 7 copii.

24-peglob-1-5col-170-print1

sursa m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )