Publicitate

loading...

Ben o face praf pe Diana dupa ce aceasta l-a desfiintat pe ”Insula iubirii”!

Ben o face praf pe Diana dupa ce aceasta l-a desfiintat pe ”Insula iubirii”!
loading...

Ben o face praf pe Diana dupa ce aceasta l-a desfiintat pe ”Insula iubirii”!

Diana a venit la “Insula Iubirii” însoţită de iubitul ei Ben pentru a-şi testa iubirea. Într-o conversaţie purtată cu prezentatorul emisiunii, Diana a declarat că l-a înşelat pe Ben. “În viaţa mea a mai existat un bărbat”, a dezvăluit fosta lui Vârciu. “În timp ce erai cu Ben?”, a întrebat-o Radu Vâlcan. “Da”, a confirmat Diana.

Diana de la ”Insula iubirii” a tunat si a fulgerat la adresa lui Ben, dupa ce l-a vazut pe acesta in ipostaze apropiate cu ispitele. Vorbele urate ale brunetei nu au ramas ”neplatite” de fostul iubit care, reintors acasa, ii plateste cu aceeasi moneda.

Dupa ce s-a lansat un concurs ”Cine e amantul Dianei”, Ben a revenit si si-a anuntat prietenii ca le rezerva noi surprize si dezvaluiri despre aceasta cat de curand.

”Va multumesc pentru urarile de ziua mea si va doresc noapte buna. Ne vedem dimineata. Maine avem surprize”, le-a spus Ben prietenilor lui virtuali.

Diana l-a umilit pe Ben, spunand ca nu o satisface, si ca pe durata relatiei cu el, a avut un amant. „Ce face el cu aia? El nu tine decat 3 secunde. Eu sunt foarte sensibila la mirosuri. De la o varsta ai un miros anume. Daca el nu se da cu parfum, nu se da cu crema… Si eu, de asemenea, Ben pur si simplu credea ca sunt doar a lui, dar nu am fost doar a lui. A fost un barbat care i-a luat locul…A existat intotdeauna, de la inceputul relatiei cu Ben pana la sfarsit. Cand cel de acasa nu da rezultate, da celalalt. Orice femeie mai are o roata de rezerva. Mi-am dat seama ca nu este el buricul pamantului. Pot sa imi gasesc pe altcineva mult mai bun. Ben pentru mine e un nimic, o mizerie. N-as vrea sa mai aflu de el, pentru mine e mort”, a spus Diana.

Dupa ce a auzit vorbele pe care le-a spus Diana despre el, Ben a postat pe pagina lui de Facebook un anunt, in care indeamna prietenii virtuali sa ghiceasca cine este amantul Dianei. Barbatul a precizat ca vor fi alesi doi castigatori in urma concursului si vor fi invitati la ziua lui.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]