Bianca Drăgușanu a vorbit despre ultimele intervenții estetice pe care le-a făcut „De fiecare dată când fac această chestie mă simt mai bine”!

Bianca Drăgușanu a vorbit despre ultimele intervenții estetice pe care le-a făcut „De fiecare dată când fac această chestie mă simt mai bine”!

loading...

Bianca Drăgușanu a vorbit despre ultimele intervenții estetice pe care le-a făcut „De fiecare dată când fac această chestie mă simt mai bine”!

Bianca Drăgușanu a apelat din nou la câteva intervenții estetice. Dacă una dintre ele a fost făcută de nevoie, cealaltă a fost făcută de plăcere.

Invitată la o emisiune TV, aceasta a vorbit despre ultimele intervenții pe care le-a făcut:

„Atunci încă eram umflată la faţă. Acum nu ştiu dacă se observă. Dacă nu se observă e bine, asta e ideea. Eu am foarte mare încredere în doctorul meu şi nu am cuvinte să îi mulţumesc pentru câte lucruri a făcut pentru mine. Mi-am făcut acum două intervenţii. În total, în toţi anii ăştia, am făcut 7 operaţii la picioare. În ultimii doi ani de când îl cunosc pe Călin Doboş am făcut de 2 sau 3 ori această intervenţie, ultima oară acum o lună şi o săptămână.

De fiecare dată când fac această chestie mă simt mai bine, văd că e mai bine, vânătaia aia dispare. Eu nu pot să port o rochie sau o fustă decât dacă găsesc fondul de ten potrivit pentru a acoperi această chestie. Sunt nevoită să port toată viaţa mea ciorapi compresivi. 40 de minute îmi lua să mă machiez pe picioare. Folosesc machiaj de teatru şi film”, a povestit Bianca Drăguşanu în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

„Pe mine nu mă interesează părerea lumii. Atât timp cât eu sunt fericită cu mine şi simt nevoia să le fac, toată viaţa o să le fac. Am slăbit, m-am îngrăşat…Pielea nu mai are aceeaşi elasticitate. Am simţit nevoia să fac acest semi-lifting facial. Se face o incizie în spatele urechilor şi nivelează oarecum bărbia. Eu am vrut să fac chestia asta, am considerat că am nevoie de ea. Domnul doctor m-a susţinut. Eu simţeam o elasticitate ridicată, nu era vizibil. Dacă o făceam şi nu se vedea era clar că nu avea niciun rezultat. Sunt mulţumită”, a mai spus Bianca Drăguşanu.

 

“Eu nu recomand operaţii: totul e pe pielea şi pe riscul pacientului”, a spus doctorul care i-a făcut operaţiile Biancăi Drăguşanu.

sursa vip24.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )