Bianca Drăguşanu, însărcinată în şase luni: “Îmi curge sânge din gingii”.

Bianca Drăguşanu, însărcinată în şase luni: “Îmi curge sânge din gingii”.

loading...

Bianca Drăguşanu, însărcinată în şase luni: “Îmi curge sânge din gingii”.

Traversează cea mai frumoasă perioadă a vieţii, dar primele luni de sarcină au fost coşmar pentru Bianca Drăguşanu. Blonda s-a confruntat cu o anemie severă şi a avut risc de avort spontan până la patru luni. Însărcinată acum în aproape şase luni, vedetei a început să i se contureze burtica de gravidă, şi pentru că nu mai poate ascunde secretul s-a hotărât să vorbească despre copil.

Bianca a vorbit deschis despre sarcină. Blonda a aflat sexul copilului şi nu poate decât să fie în al nouălea. Medicii i-au confirmat că va avea o fetiţă. Vestea a bucurat-o nespus mai ales că îşi dorea să facă rochiţe şi pentru micuţa ei. Vedeta a povestit la Antena 1 că se simte bine, însă nu i-a fost aşa de la început.

“Tot ce mâncam vomitam. Nu îmi era rău, dar dacă mă aplecam să-mi văd degetele de la picioare dădeam tot afară. Am slăbit vreo 3 kilograme atunci. Din momentul în care am rămas ănsărcinată nu m-am cântărit. Nu sunt obsedată. Victor mă adoră aşa. Nu mă urc pe cântar nici dacă mă plătiţi. Cert este că intru în perechile de blugi pe care le aveam înainte. Nu am cumpărat niciuna. Singura problemă este că nu mă mai pot închide la nasture. Am început să mă lăţesc în şolduri şi m-am bombat aşa…în partea din spate. Nu vreau să ştiu cât m-am îngrăşat. Fac în continuare masaje anticelulitice. Nu mă mai duc la solar, ci mă dau cu creme autobronzante, care miros groaznic. Nu am voie să mă mai îmbrac în costumele alea de sport, pentru că mă curentez, dar merg în continuare la sală”, a spus Bianca Drăguşanu la “Un show păcătos”

Ce probleme are Bianca de când e gravidă

Mândră de burtica ei, care a înceout să se vadă destul de bine, Bianca le-a arătat tuturor cea mai recentă ecografie cu fetiţa. Ea a mărturisit că încă mai are mici necazuri pe care le-a observat de când este gravidă. Vedeta a observat că trece printr-o serie de schimbări, iar insomnia este una dintre problemele care îi dau bătăi de cap.

Continuarea aici —> m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )