Bobonete luptă de unul singur cu greii Antenei 1!

Bobonete luptă de unul singur cu greii Antenei 1!

loading...

Bobonete luptă de unul singur cu greii Antenei 1!

Antena 1 va fi, vara asta, regina emisiunilor de divertisment, detronând net PRO TV, care va miza pe reluarea serialului ”Las Fierbinţi”. Ca să nu le scadă însă audienţa, ei mai contează şi pe ajutorul lui Cătălin Măruţă, căruia îi vor da drumul în vacanţă abia la sfârşitul lunii iulie.

Chiar dacă sloganul televiziunii PRO TV este „Vara se joacă la Pro TV”, telespectatorii au parte doar de sport, reluări ale serialului „Las Fierbinţi” şi show-urile neobositului Cătălin Măruţă. Iar după încheierea Campionatului European de fotbal vor fi difuzate filme de succes, cu scopul de a-şi ţine telespectatorii fideli în faţa televizorului. Asta în condiţiile în care, anul trecut, în aceeaşi perioadă, PRO TV a investit bani grei în producţia „Super Trip”. Antena 1 profită însă de ocazie şi turează motoarele la maximum.

Începând de astăzi, de la orele 20.00, va fi difuzată prima ediţie a emisiunii “FANtastic Show”, prezentată de Florin Ristei şi care îi va aduce faţă în faţă în postura de rivali şi de căpitani de echipă pe Liviu Vârciu şi pe Andrei Ştefănescu. Echipele lor, formate din câte doi artişti, se vor întrece pe parcursul a 11 probe, una mai distractivă decât alta.

Dar, Antena 1 scoate şi asul din mânecă, pe Dan Negru, ”regele audienţelor”, cu show-ul ”Plasa de stele”, anunţat de pe 8 iulie, de la 20.30. Din juriu vor face parte soliştii Lidia Buble şi Dorian Popa, dar şi Cătălin Bordea, de la ”Un show păcătos”.

Continuarea aici —–> m.click.ro

dan22-23-vedete-negru

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )