Brenciu se laudă cu «fetele lu’ tata», chiar dacă doar una este a lui.

Brenciu se laudă cu «fetele lu’ tata», chiar dacă doar una este a lui.

loading...

Brenciu se laudă cu «fetele lu’ tata», chiar dacă doar una este a lui.

Când Horia Brenciu (43 de ani) a ales să îşi întemeieze o familie cu producătorul Alice Dumitrescu (47 de ani), a luat-o pe femeie „la pachet” cu fiicele ei din relaţiile anterioare. Dar acest „bagaj” nu a fost un obstacol pentru Horia, ba chiar le tratează pe cele două ca fiind copilele lui, cu răsfăţul şi dragostea aferente.

Cine nu le cunoaşte povestea, ar putea băga mâna în foc că, asemenea micuţei Mina (3 ani), Andreea (25 de ani) şi Maria (16 ani) ar fi fiicele biologice ale lui Horia Brenciu cu Alice Dumitrescu. Căci Horia se mândreşte cu cele două, le laudă şi le răsfaţă pe Andreea şi Maria aşa cum face orice tată cu copilul biologic. Şi face acest lucru nu doar în intimitarea familiei, ci în public, pe Internet, căci vedeta a împânzit reţelele de socializare cu imagini în care apare alături de cele două, toţi cu gurile până la urechi de râs.

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu s-au căsătorit în septembrie 2014, când fiica lor avea doi ani. Soţia artistului are două fiice, din relaţiile anterioare. Pe Andreea, Alice a făcut-o pe când avea doar 23 de ani şi se căsătorise cu un coleg de facultate. Maria s-a născut în urma unei poveşti de dragoste dintre Alice şi un coleg de breaslă. Alice şi Horia sunt împreună din 2007. Micuţa Mina, primul copil al cuplului, a venit pe lume pe 1 noiembrie 2012.

Continuarea aici —> m.click.ro

capture-20160730-091040-crop

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This
OLDER POST

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )