Care au fost ”tarifele” de la Ferma Vedetelor. Vasile Calofir s-a îmbogățit

Care au fost ”tarifele” de la Ferma Vedetelor. Vasile Calofir s-a îmbogățit

loading...

Care au fost ”tarifele” de la Ferma Vedetelor. Vasile Calofir s-a îmbogățit.

După ce a fost a fost „Negustorul” din „Ferma Vedetelor” de la Cocani, judeţul Dâmboviţa, în 2015, Vasile Calofir a intrat în emisiune anul acesta din postura de concurent, la mijlocul concursului. Actorul Vasiler Calofir a ajuns până în finală şi a ieşit pe locul doi, dar nu are de ce să se plângă, pentru că și-a burdușit bine conturile.

12 vedete au intrat în ferma din Cipru, în reality show-ul „Ferma Vedetelor” şi au avut parte de o viaţă mai ceva ca la cazarmă. La mijlocul concursului au mai intrat încă 4 vedete, piraţii, care şi-au câştigat un loc binemeritat în show. Printre aceştia s-a numărat şi Vasile Calofir, cunoscut fanilor emisiunii încă de la prima ediție.

Actor, organizator de evenimente și prezentator, Vasile Calofir (42 de ani) le face pe toate cu profesionalism şi cu mare plăcere. A jucat în telenovele precum „Numai iubirea” sau „Efect 30”, a apărut în videoclipuri şi a primit roluri în filme, mulţi ani a făcut parte din emisiunea „Dănutz S.R.L.”, iar anul trecut şi-a legat numele de emisiunea „Ferma Vedetelor” de la Pro TV.

În 2015 a primit propunerea de a fi Fermierul care mergea în pădure cu produse pentru concurenţii din fermă. Pentru o singură apariţie a primit 1.000 de lei. Actorul a avut 12 apariţii şi a luat 12000 de lei.

Anul acesta a fost ofertat din nou, de data aceasta pentru intra din postura de concurent în mijlocul concursului. Surse din preajma echipei de producţie au dezvăluit pentru Click! că anul acesta concurenţii ar fi primit cam 1.500 de euro pe săptămână, iar Vasile Calofir ar fi negociat un onorariu de 1.300 de euro pe săptămână.

Dacă punem la socoteală faptul că Vasile Calofir a rezistat în fermă nouă săptămâni, ajungem la concluzia că actorul și-a sporti conturile cu aproape 12.000 de euro, ceea ce nu e rău deloc.

Vezi aici ——-> m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )