Cât cere Ana Maria Mocanu ca să dea din ce are în Spania

Cât cere Ana Maria Mocanu ca să dea din ce are în Spania

loading...

Cât cere Ana Maria Mocanu ca să dea din ce are în Spania.

Roşcata de la “Un show păcătos” nu dansează numai în platoul emisiunii de la Antena 1, ci şi în cluburi. Ana Maria Mocanu este invitată specială în acest weekend la o discotecă din Spania, unde pentru două ore de show live va fi plătită regeşte.

Ana Maria Mocabnu nu trăieşte doar din salariul de asistentă tv, ci reuşeşte să-şi rotunjească frumuşel veniturile. Este imaginea unei case de modă, participă la prezentări şi şedinţe foto la care promovează diferite produse şi face şi ce ştie ea mai bine. Roşcata care animă atmosfera în platoul emisiunii lui Dan Capatos este solicitată şi la…export. Ana a semnat un contract cu un impresar din Spania care o ajută să intre cu show-urile ei în cluburile de fiţe de acolo. În acest weekend, Ana Maria Mocanu va fi protagonista unui spectacol incendiar la o discotecă din Lleida, oraş situat la 100 de kilometri de Barcelona.

Pentru prestaţia ei la care roşcata va urca pe scenă timp de două ore,  ea va primi aproape o mie de euro, sumă deloc de neglijat. “Ana Maria este foarte ocupată în această perioadă şi momentan nu a apucat să semneze un contract pe termen lung. Ea vine pentru un singur show, dar colaborarea se anunţă una de lungă durată”, ne-a spus Florin Bamboo, unul dintre impresarii care se ocupă ca artiştii români, în special cântăreţii de manele, să ajungă în localurile din Spania. Tânărul deţine un lanţ de cafenele şi mai multe cubluri care îi poartă numele.

Citeste mai multe aici —> m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )