Câți bani a investit Simona Halep în casele de la Constanța

Câți bani a investit Simona Halep în casele de la Constanța

loading...

Câți bani a investit Simona Halep în casele de la Constanța?!

Campioană pentru a doua oară la turneul WTA de la Bucureşti, Simona Halep a primit, pe lângă trofeul pus în joc, şi un cec în valoare de 43.000 de dolari. Bani numai buni pentru a-şi termina construcţia caselor din Constanţa natală fără a apela la economii.

Pentru Simona Halep (24 de ani), “acasă” înseamnă Constanţa. Atât de mult îşi iubeşte oraşul în care s-a născut încât a construit acolo nu una, ci mai multe case, toate pentru a-şi asigura ei şi familiei ei confortul la care au visat întotdeauna. Cum numele Halep are acum o greutate foarte mare în toată România, e firesc că şi muncitorii aleşi pentru a ridica locuinţele sunt foarte serioşi.

E un motiv de mândrie să poţi spune că i-ai ridicat casa numărului 5 mondial. Astfel, vila impresionantă pe care Simona o construieşte pe strada Chiliei, în imediata apropiere a casei părinteşti, a crescut ca Făt-Frumos în ultima perioadă. Din aprilie până acum, casa, care este prevăzută cu demisol, parter şi un etaj, este aproape gata, semn că lucrările supravegheate îndeaproape de Stere Halep, tatăl tenismenei, au mers “ceas”. Ea mai are nevoie doar de mici retuşuri şi, evident, de o culoare pe afară şi este ca şi terminată. Chiar dacă autorizaţia de construcţie expiră în luna august a anului viitor, este foarte probabil că Simona va face Crăciunul în noua sa locuinţă. Aici este locul în care va sta campioana noastră atunci când se va afla la Constanţa. Întrebat de Click!, un expert imobiliar a estimat clădirea la aproximativ 500.000 de euro.

Dar aceasta nu este singura construcţie pe care o are Simona în Constanţa. Gard în gard cu casa părintească, familia Halep a înălţat un bloc cu două etaje.

Continuarea aici —> m.click.ro

casa1_5

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )