Ce a făcut Oana Pellea când s-a „săturat” de discursul lui Florin Piersic

Ce a făcut Oana Pellea când s-a „săturat” de discursul lui Florin Piersic

loading...

Florin Piersic a fost premiat luni, 28 martie, în cadrul Galei Gopo, cu Premiul pentru Întreaga Carieră. Așa cum și-a obișnuit publicul, iubitul actor nu s-a mulțumit să spună doar câteva cuvinte și, cunoscut pentru debitul verbal, a părut că vrea să stea pe scenă ore întregi. Un moment amuzant care i-a avut ca protagoniști pe Oana Pellea și Florin Piersic a făcut deliciul celor prezenți la Teatrul Național București.

Florin Piersic este cunoscut nu doar pentru rolurile magistral jucate, dar și pentru pasiunea de a vorbi și vorbi…și vorbi. De fiecare dată când este invitat la o emisiune, depășește spațiul de emisie, dar nimeni nu se supără, întrucât discursurile lui sunt delicioase. Așa se face că și la Gala Gopo, la care a primit Premiul pentru Întreaga Carieră, organizatorii au avut nevoie de un mic ajutor pentru a întrerupe poveștile lui Piersic.

Ajutorul a venit fără a fi cerut, în persoana Oanei Pellea. Marea actriță a decis că este cazul să urce pe scena de la TNB și să-l întrerupă pe mult iubitul Florin Piersic. L-a luat de mână și i-a sugerat că este momentul să coboare, în râsetele celor din public.

Premiile Gopo înseamnă pentru industria de film din România ceea ce înseamnă Oscarurile pentru americani, așa că Leonardo DiCaprio nu a scăpat de remarcile marelui nostru actor, care a făcut o mică glumă cu privire la lupta lui Leo cu ursul, celebra scenă din The Revenant, spunând că și el s-a luptat cu ursul, dar diferența a fost că pe el ursul l-a plăcut.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )