Publicitate

loading...

Ce-au fost si ce-au ajuns! Varsta isi spune cuvantul!

Ce-au fost si ce-au ajuns! Varsta isi spune cuvantul!
loading...

Prințul William a fost o dată considerat un bărbat foarte atragator, datorită genelor bune pe care le-a primit de la mama sa, Printesa Diana. Cu toate acestea, chelia masculina i-a furat farmecul. 

Baywatch a făcut-o cunoscuta pe Pamela Anderson, cel mai atragatoare femeie de la televizor în anii ’90. Acel costum de baie roșu i-a adus faima, dar in urmatorii ani efectele interventiilor chirurgicale au devastat-o.

Jack Nicholson a avut mereu cu el privirea asta nebună. Ea a fost captivant, dar imbatranirea i-a adus o infatisare infricosatoare, mai mult decat orice altceva. 

Val Kilmer arata grozav in Top Gun și Tombstone, dar el a câștigat destul de mult in greutate, iar lui arată acum îndesata; nimeni nu știe ce se întâmplă cu părul lui!

A existat o perioadă în care femeile din lumea întreagă si-ar fi vândut soții, pentru o noapte cu Mel Gibson. E norocos ca a reușit să-si păstreze părul, dar după cum arată, s-au cam ingramadit anii pe el.  A luat decizia corectă de a trece in cealaltă parte a camerelor de luat vederi, ca regizor.

Goldie Hawn era o zeita pe ecran. Anii au trecut si nu mai arata la fel, insa o aplaudam pentru ca a ales să nu aibă vreo intervenție chirurgicală.

Macaulay Culkin

Janice Dickinson

Bruce Jenner

Este nevoie de o investigație pentru femeile Kardashian.
Bruce Jenner a fost un atlet atractiv, dar și-a pierdut acel farmec când a implinit șaizeci de ani.
Parca arata mai bine ca femeie la 60 de ani, decât ca un bărbat, nu?!

sursa celebsdaily.co

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]